5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

29/03/2023
|
285

Krijg jij ook wel eens een pakketje binnen waar noppenfolie in zit om het product extra te beschermen? Dit is erg handig, want door het noppenfolie wordt jouw pakketje veilig verstuurd. Maar wat doe je daarna met het folie? Gooi het zeker nog niet weg! Bubbeltjesplastic heeft namelijk een heleboel leuke en handige functies. In deze blog lees je 5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken.

 

1: Isoleren

Noppenfolie is een goede en goedkope manier om te isoleren. Met noppenfolie is het erg makkelijk om de warmte binnen te houden. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om je raam te isoleren. Door het noppenfolie voor je raam te plakken, bespaar je veel energie!

 

2: Knutselen

Ben je lekker creatief? Noppenfolie heeft een heleboel knutsel mogelijkheden! Zo kun je de bubbeltjes bijvoorbeeld gebruiken als stempel. Breng verf aan op het bubbeltjesplastic en druk dit op papier. De leukste creaties kunnen zo ontstaan!

 

3: Planten beschermen

Sommige planten moeten in de winterperiode extra beschermd worden omdat ze niet goed tegen de vorst kunnen. Al je planten binnen zetten is niet altijd even handig. Gelukkig biedt noppenfolie een goede oplossing! Door noppenfolie rondom de pot aan te brengen, zullen de wortels van de plant minder snel bevriezen. Ook is de kans groter dat potten van aardewerk niet scheuren.

Gerelateerd nieuws  3D printers openen deuren in de auto industrie

 

4: Hergebruiken bij pakketjes versturen of bescherming bij verhuizing

Een van de voornaamste functies van noppenfolie blijft natuurlijk beschermen. De bubbeltjes in het plastic zorgen voor een schokabsorberende werking. Verstuur je zelf wel eens producten die een beetje extra bescherming kunnen gebruiken? Bewaar het bubbeltjesplastic dan om weer voor tijdens de verzending te gebruiken!

 

5: Knappen van de bubbeltjes

Iedereen heeft het wel eens gedaan: de bubbeltjes van het noppenfolie kapot knijpen. Uit onderzoek is gebleken dat het kapot knappen van bubbeltjesfolie voor afleiding zorgt en je stressniveau verlaagt. Ben je niet van plan om het bubbeltjesplastic ergens anders voor te gebruiken? Dan is dit een goede optie.

 

Noppenfolie heeft dus vele functies. Bij Rotimshop.nl kun je goedkoop noppenfolie bestellen en heb je het ook nog eens snel een huis! Neem dus snel een kijkje en bestel vóór 15:00 uur zodat je jouw bestelling morgen al in huis hebt.

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten

Slimme robots voor in en om het huis

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!