Afhalen bij een Chinees restaurant

20/10/2020
|
123
chinese food

Bij veel Chinese restaurants kun je in het restaurants eten. Daarnaast kun je ongeveer altijd ook het Chinese eten afhalen. Zo kun je je Chinees lekker thuis op de bank eten. Sommige Chinese restaurants bezorgen zelfs aan huis. Ideaal! Wat je in Nederland dan ook veel ziet is dat de omzet van veel van deze Chinese restaurants vele malen groter is door het afhalen van het eten dan door de gasten die daadwerkelijk in het restaurant eten. Sommige Chinese restaurants kiezen er dan ook voor om alleen de mogelijkheid te bieden om eten af te halen. Dat noemt men dan een afhaalchinees.

Verschillende menu’s afhalen bij de Chinees

Bij een Chinees restaurant kun je losse gerechten bestellen. Bijna altijd is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende menu’s. zo heb je een weekmenu, een gezinsmenu en een afhaalmenu. Een afhaalmenu spreekt voor zich: dit is het menu waar je voor kunt kiezen als je Chinees gaat afhalen bij een Chinees restaurant. Een weekmenu is een menu dat is samengesteld voor meestal 2 personen waar je in principe een week van zou kunnen eten. Veel mensen bestellen een weekmenu echter voor meerdere personen om dit op 1 avond op te eten. Een gezinsmenu is daarentegen vaak voor 4 personen opgesteld, waar je dus gemiddeld zo’n 1 avond van kunt eten met je gezin.

Gerelateerd nieuws  Hoe kies jij de juiste JBL bluetooth speaker?

Afhalen bij Chinees Sittard

Ook bij een Chinees in Sittard is het mogelijk om Chinese gerechten af te halen. Ook hier serveren ze verschillende menu’s: het gezinsmenu, het weekmenu en het afhaalmenu. Zo is er bij een Chinees in Sittard ook voldoende keuze voor iedereen. Bij deze menu’s hoort vrijwel altijd op zijn minst nasi goreng, bami goreng of witte rijst. Bij de Chinees in Sittard is het ook mogelijk om losse gerechten te bestellen. Op deze manier kun je je menu ook aanvullen met extra gerechten waar jij van houdt, die je mist in het menu of die je graag nog een keer zou willen. Nu in de coronatijd moeten de Chinese restaurants het al helemaal hebben van het afhalen. Zo ook de Chinees in Sittard. Eten in een restaurant is namelijk niet meer toegestaan.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!