Ambachtelijke worsten

02/01/2022
|
243
Ambachtelijke worsten

Als u vrienden over de vloer krijgt, is het natuurlijk fijn om lekkere hapjes op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan droge worst, een heerlijke delicatesse! U kunt ook andere soorten worstjes op tafel zetten, er zijn namelijk heel erg veel verschillende soorten en vormen te vinden.

 

Verschillende vormen

Er zijn in de wereld duizend verschillende soorten worsten. Alleen al in Nederland zijn er 100 verschillende vormen. Deze worden vaak bedacht door slagers die experimenteren met verschillende kruiden en vlees. De meeste worden ook gemaakt door varkensvlees alhoewel er ook gebruik gemaakt wordt van rund- en schapenvlees en andere lokale wildsoorten. De worsten worden vers bereid, waarbij het deeg wordt gestopt in varkensdarmen.

 

Verschillende hapjes voor op tafel

Onze favoriet voor op tafel blijft toch de droge worst, maar je wilt natuurlijk veel meer hapjes dan droge worst op tafel kunnen zetten. Altijd is het erg moeilijk om lekkere hapjes op tafel te zetten wanneer vrienden of familie langskomen. Er zijn heel erg veel kookboeken die u hiermee helpen. Een hiervan heeft een top 10 gemaakt van lekkerste hapjes. Op nummer een staan 2 soorten mini quiches. Het is mogelijk om ze van tevoren te maken, waardoor het een hele hoop tijd bespaard. Ook staat er een Buffalo wing in de top 10. Dit is een stuk vlees gemarineerd in bloemkoolroosjes, deze kun je heerlijk combineren met avocado. Kortom een goed en origineel hapje!

Gerelateerd nieuws  Spelenderwijs motoriek van peuter stimuleren

Ook kunt u heerlijke wraps maken voor op tafel, deze kunt u vullen met kipfilet, room, tomaten, paprika en nog veel andere producten! U kunt u heel erg mee variëren. U kunt ze ook vullen met ei, hüttenkäse en salsa van tomaat en avocado, u kunt deze nog afbakken waardoor er een heerlijk hapje ontstaat. Ook is een pompoencake, feta hapjes en kleine pizzaatjes een goede optie!

 

Voor elk feestje een goede optie

Het is dus heel erg makkelijk om verschillende hapje sop tafel te krijgen tijdens een feestje. Het heeft alleen tijd nodig en een beetje voorbereiding. Al met al zullen de hapjes wel voor een fijne sfeer zorgen!

 

Ambachtelijke worsten

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om borstvoeding te combineren met je baan

|
Gezondheid

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

Wat doet een mediator?

|
Gezondheid

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!