Ambachtelijke worsten

02/01/2022
|
156
Ambachtelijke worsten

Als u vrienden over de vloer krijgt, is het natuurlijk fijn om lekkere hapjes op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan droge worst, een heerlijke delicatesse! U kunt ook andere soorten worstjes op tafel zetten, er zijn namelijk heel erg veel verschillende soorten en vormen te vinden.

 

Verschillende vormen

Er zijn in de wereld duizend verschillende soorten worsten. Alleen al in Nederland zijn er 100 verschillende vormen. Deze worden vaak bedacht door slagers die experimenteren met verschillende kruiden en vlees. De meeste worden ook gemaakt door varkensvlees alhoewel er ook gebruik gemaakt wordt van rund- en schapenvlees en andere lokale wildsoorten. De worsten worden vers bereid, waarbij het deeg wordt gestopt in varkensdarmen.

 

Verschillende hapjes voor op tafel

Onze favoriet voor op tafel blijft toch de droge worst, maar je wilt natuurlijk veel meer hapjes dan droge worst op tafel kunnen zetten. Altijd is het erg moeilijk om lekkere hapjes op tafel te zetten wanneer vrienden of familie langskomen. Er zijn heel erg veel kookboeken die u hiermee helpen. Een hiervan heeft een top 10 gemaakt van lekkerste hapjes. Op nummer een staan 2 soorten mini quiches. Het is mogelijk om ze van tevoren te maken, waardoor het een hele hoop tijd bespaard. Ook staat er een Buffalo wing in de top 10. Dit is een stuk vlees gemarineerd in bloemkoolroosjes, deze kun je heerlijk combineren met avocado. Kortom een goed en origineel hapje!

Gerelateerd nieuws  Gezond afvallen

Ook kunt u heerlijke wraps maken voor op tafel, deze kunt u vullen met kipfilet, room, tomaten, paprika en nog veel andere producten! U kunt u heel erg mee variëren. U kunt ze ook vullen met ei, hüttenkäse en salsa van tomaat en avocado, u kunt deze nog afbakken waardoor er een heerlijk hapje ontstaat. Ook is een pompoencake, feta hapjes en kleine pizzaatjes een goede optie!

 

Voor elk feestje een goede optie

Het is dus heel erg makkelijk om verschillende hapje sop tafel te krijgen tijdens een feestje. Het heeft alleen tijd nodig en een beetje voorbereiding. Al met al zullen de hapjes wel voor een fijne sfeer zorgen!

 

Ambachtelijke worsten

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

|
Algemeen, Gezondheid

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!