Blunders op de vrijmibo

07/09/2020
|
252
vrijmibo

Hoppa, na een lange week hard werken is het weekend aangebroken! Hoe begin je aan een nieuwe dag in vergelijking met beginnen met borrelen met collega's op de vrijmibo? Blijf je verstand gebruiken en drink een paar glazen, anders vervagen jouw grenzen en ook je oordeelvermogen. En misschien ben je in een weekendstemming, maar je bent wel nog aan het werk.

vrijmibo

Pas op voor de volgende Vrijmibo-blunders:

 1. Iemand eens even vertellen wat je echt denkt
  In de afgelopen weken klaagde de baas over je hoofd, of al maanden irriteerde je je aan de man op de productieafdeling die constant aan het praten is tijdens vergaderingen. Dit is niet het moment om iets te zeggen. Ik wacht liever tot volgende week om het conflict met mijn collega's tijdens de normale werkuren op te lossen.
 2. Vertel geen sterke verhalen
  Heel goed verhaal, terwijl je op vakantie was in Pamplona, ​​wurgde je een uit de hand gelopen stier met blote handen omdat hij dreigde in het weeshuis te crashen. Het enige probleem is dat niemand het gelooft.
 3. Jouw eeuwige liefde uiten
  Misschien zie je jouw collega's vaker dan familie of vrienden. Dus als je verliefd wordt op een collega, is dat niet zo gek. Maar drinken op vrijdagmiddag is misschien niet de juiste plek om je verliefdheid op iemand te uiten. Bewaar het in plaats daarvan een tijdje zodat je helder kunt denken, in plaats van omringd te worden door mensen die geplaagd worden door gênante afwijzingen, die je volgende week elke dag weer moeten groeten.
 4. Te close worden
  Misschien heb je besloten bovenstaande suggesties te negeren en zullen je collega's positief reageren op je liefdesverklaring. Goed gedaan, 1-0 voor jou, koppig persoon, je bent er. In ieder geval is het verstandig om de liefde ergens anders te bezegelen. Niemand wil zien dat je schaamteloos kust op het bureau van Bob. Dit geldt natuurlijk ook voor collega's die al een tijdje een relatie met elkaar hebben.
 5. Geen drinking en driving
  Afgezien van een grapje, is dit misschien wel de belangrijkste tip. Wie in een van de bovengenoemde vallen valt, loopt met name risico op imagoschade. Als je echter achter het stuur stapt terwijl je er last van hebt, kunt je jezelf en anderen ernstig verwonden. Het beste drink je helemaal niet tijdens het rijden.
Gerelateerd nieuws  Waarom is Excel zo belangrijk?

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!