De verkiezingen in de VS

16/01/2020
|
215
news websites

De verkiezingen in de Verenigde Staten laten zien dat er behoefte is aan vastigheid en goede communicatie. Je ziet bijvoorbeeld dat president Trump al meldt dat hij de verkiezingen heeft gewonnen voordat een echte uitslag uiteindelijk bekent is. Dit komt hem waarschijnlijk duur te staan aangezien het er sterk op begint te lijken dat zijn tegenstander Biden gaat winnen. Alle staten die nu nog een uitslag bekent moeten maken zien dat het heel erg spannend wordt. Er zijn ongekend veel stemmen uitgebracht in de VS. Zo heeft Biden op dit moment 72 miljoen stemmen en Trump ongeveer 69 miljoen. Door de manier zoals het in de VS gaat kan het zijn dat je met minder stemmen dus wel kunt winnen. Zo is Trump vorig jaar dus ook president geworden.

news websites

Slechte verliezer

Helaas blijkt dat Trump een slechte verliezer te zijn. Hij probeert om zijn aanhangers tegen de democratie op zetten. Zo meldt hij dat er is gefraudeerd met de stemmen. Bovendien heeft hij al verschillende rechtszaken aangespannen in diverse staten. Hij probeert het tellen van de stemmen te stoppen of een hertelling te eisen. De hertelling van stemming mag plaatsvinden echter, zien we wel dat de andere rechtszaken allemaal worden verloren door Trump. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het presidentschap van Trump. Toch geeft Trump ondanks de laatste cijfers niet op. Het begint er dan ook op te lijken dat alleen een rechtszaak hem nog uit het witte huis kan krijgen. Dit doet veel Amerikanen weer denken aan de verkiezingen van 2000 die ook niet geheel vlekkeloos verliepen. Zo liet Trump bijvoorbeeld in zijn laatste speech horen dat hij nog steeds vindt dat er gefraudeerd is en dat hij een eventuele winst van Biden niet zal erkennen. Aanhangers van Trump zijn dan ook inmiddels de straat op gegaan om te protesteren tegen de mogelijke fraude.

Gerelateerd nieuws  5 theorie-examen tips CBR

Media

Op twitter waar Trump ook zeer actief is staat bij elk bericht van Trump vermeld dat het mogelijk onjuiste informatie bevat. Hiermee probeert Twitter ervoor te zorgen dat er geen Fake news wordt verspreid. Ook andere media beginnen steeds meer afstand van Trump te nemen. Zij vermelden dan ook steeds dat het niet juist is wat de president zegt. Het voornaamste argument hiervoor is dat Trump niet met argumenten komt. Het is dus van belang dat iedereen wordt voorzien het juiste nieuws op de news websites. De news websites en de grote omroepen in Amerika hebben bij de vorige speech van Trump in het witte huis dan ook zijn speech onderbroken om dat het dus fake news bevat.

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

De toekomst van online marketing

|
Diensten

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

|
Diensten

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!