De verkiezingen in de VS

16/01/2020
|
71
news websites

De verkiezingen in de Verenigde Staten laten zien dat er behoefte is aan vastigheid en goede communicatie. Je ziet bijvoorbeeld dat president Trump al meldt dat hij de verkiezingen heeft gewonnen voordat een echte uitslag uiteindelijk bekent is. Dit komt hem waarschijnlijk duur te staan aangezien het er sterk op begint te lijken dat zijn tegenstander Biden gaat winnen. Alle staten die nu nog een uitslag bekent moeten maken zien dat het heel erg spannend wordt. Er zijn ongekend veel stemmen uitgebracht in de VS. Zo heeft Biden op dit moment 72 miljoen stemmen en Trump ongeveer 69 miljoen. Door de manier zoals het in de VS gaat kan het zijn dat je met minder stemmen dus wel kunt winnen. Zo is Trump vorig jaar dus ook president geworden.

news websites

Slechte verliezer

Helaas blijkt dat Trump een slechte verliezer te zijn. Hij probeert om zijn aanhangers tegen de democratie op zetten. Zo meldt hij dat er is gefraudeerd met de stemmen. Bovendien heeft hij al verschillende rechtszaken aangespannen in diverse staten. Hij probeert het tellen van de stemmen te stoppen of een hertelling te eisen. De hertelling van stemming mag plaatsvinden echter, zien we wel dat de andere rechtszaken allemaal worden verloren door Trump. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het presidentschap van Trump. Toch geeft Trump ondanks de laatste cijfers niet op. Het begint er dan ook op te lijken dat alleen een rechtszaak hem nog uit het witte huis kan krijgen. Dit doet veel Amerikanen weer denken aan de verkiezingen van 2000 die ook niet geheel vlekkeloos verliepen. Zo liet Trump bijvoorbeeld in zijn laatste speech horen dat hij nog steeds vindt dat er gefraudeerd is en dat hij een eventuele winst van Biden niet zal erkennen. Aanhangers van Trump zijn dan ook inmiddels de straat op gegaan om te protesteren tegen de mogelijke fraude.

Gerelateerd nieuws  Een prettige werkplek

Media

Op twitter waar Trump ook zeer actief is staat bij elk bericht van Trump vermeld dat het mogelijk onjuiste informatie bevat. Hiermee probeert Twitter ervoor te zorgen dat er geen Fake news wordt verspreid. Ook andere media beginnen steeds meer afstand van Trump te nemen. Zij vermelden dan ook steeds dat het niet juist is wat de president zegt. Het voornaamste argument hiervoor is dat Trump niet met argumenten komt. Het is dus van belang dat iedereen wordt voorzien het juiste nieuws op de news websites. De news websites en de grote omroepen in Amerika hebben bij de vorige speech van Trump in het witte huis dan ook zijn speech onderbroken om dat het dus fake news bevat.

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!