Dit zijn dé 4 interieurtrends voor de horeca in 2022

15/04/2022
|
203
projectinrichting groningen

Ook 2022 zit vol met interieurtrends voor de horeca. Horeca interieurs worden niet alleen groener en flexibeler, maar ook een stuk opvallender. Daarnaast krijgt het terras een steeds belangrijkere rol. Benieuwd naar alle trends? Lees dan snel verder.

Bijzondere ervaring

De pandemie is voorbij: we mogen weer de deur uit. En als we nu de deur uitgaan, hebben we het liefst een bijzondere ervaring. Een plek waar we even kunnen genieten en ontsnappen uit de dagelijkse routine. We zijn op zoek naar een bijzondere ervaring. Dit resulteert in unieke horecaconcepten met opvallende prints, patronen en kleuren, maar ook zelfs aaibare stoffen op de muur en eyecatchers in de ruimte. Dit jaar mag het helemaal over de top zijn.

Flexibele interieurs

Werken en ontspannen ontmoeten elkaar steeds vaker. Denk aan werkplekken in hotels of restaurants. We gaan allang niet meer alleen naar een horecazaak om alleen wat te eten en te drinken, maar ook om daar even op de laptop wat werk te verrichten. Grote stamtafels (eventueel zelfs met oplaadpunt erin verwerkt) werken hiervoor ideaal bijvoorbeeld.

Gerelateerd nieuws  Wat weet jij van olijfolie?

Natuurlijk en groen

Al een tijdje is meer groen in huis verwerken een trend. Maar deze trend zet nu ook door in het interieur van horecazaken. Denk aan een wand vol met planten of leuke, echte plantjes op tafel. Heb jij een projectinrichting Groningen waar je hulp bij nodig hebt? Conceptual Furniture kan je hierbij helpen.

Terras als verlengstuk van het restaurant

Door de pandemie werden de terrassen ineens belangrijker dan ooit. Omdat we niet altijd binnen konden zitten door de maatregelen, zijn steeds meer horecaeigenaren tijd gaan steken in het creëren van een mooi terras. Het mag echt gaan dienen als verlengstuk van het restaurant. De stijl van het interieur binnen mag dus naar buiten getrokken worden.

Meer blogs lezen? Lees dan de gids voor het kiezen van de juiste raambekleding

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

|
Diensten

Begin je eigen webshop

|
Diensten

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!