Dit zijn dé 4 interieurtrends voor de horeca in 2022

15/04/2022
|
82
projectinrichting groningen

Ook 2022 zit vol met interieurtrends voor de horeca. Horeca interieurs worden niet alleen groener en flexibeler, maar ook een stuk opvallender. Daarnaast krijgt het terras een steeds belangrijkere rol. Benieuwd naar alle trends? Lees dan snel verder.

Bijzondere ervaring

De pandemie is voorbij: we mogen weer de deur uit. En als we nu de deur uitgaan, hebben we het liefst een bijzondere ervaring. Een plek waar we even kunnen genieten en ontsnappen uit de dagelijkse routine. We zijn op zoek naar een bijzondere ervaring. Dit resulteert in unieke horecaconcepten met opvallende prints, patronen en kleuren, maar ook zelfs aaibare stoffen op de muur en eyecatchers in de ruimte. Dit jaar mag het helemaal over de top zijn.

Flexibele interieurs

Werken en ontspannen ontmoeten elkaar steeds vaker. Denk aan werkplekken in hotels of restaurants. We gaan allang niet meer alleen naar een horecazaak om alleen wat te eten en te drinken, maar ook om daar even op de laptop wat werk te verrichten. Grote stamtafels (eventueel zelfs met oplaadpunt erin verwerkt) werken hiervoor ideaal bijvoorbeeld.

Gerelateerd nieuws  Wat te doen als eigenaar van een horecazaak?

Natuurlijk en groen

Al een tijdje is meer groen in huis verwerken een trend. Maar deze trend zet nu ook door in het interieur van horecazaken. Denk aan een wand vol met planten of leuke, echte plantjes op tafel. Heb jij een projectinrichting Groningen waar je hulp bij nodig hebt? Conceptual Furniture kan je hierbij helpen.

Terras als verlengstuk van het restaurant

Door de pandemie werden de terrassen ineens belangrijker dan ooit. Omdat we niet altijd binnen konden zitten door de maatregelen, zijn steeds meer horecaeigenaren tijd gaan steken in het creëren van een mooi terras. Het mag echt gaan dienen als verlengstuk van het restaurant. De stijl van het interieur binnen mag dus naar buiten getrokken worden.

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!