E-sigaret?

11/09/2020
|
217
e-sigaret

E-sigaret?

Een e-sigaret verdampt een vloeistof en daar door komt er water damp vrij en die inhaleer je. Een e-sigaret werkt op batterijen of moet je opladen. Deze vloeistof kan met of zonder nicotine zijn. De e-sigaret hoort het gevoel van een echte sigaret na te bootsen alleen adem je bij een e-sigaret water dampen in en geen rook zoals bij een normale sigaret. Het grote verschil is dat een e-sigaret niks verbrand en een normale sigaret wel. En in een e-sigaret zitten geen schadelijke stoffen  zoals in een sigaret wel zitten.  Door de verdamping komen er minder schadelijke stoffen vrij. Zo zit er in een e sigaret geen:  ammoniak , teer, fosfor, koolmonoxide lood en die andere 4000 slechte stoffen.

 

Zo werkt een e-sigaret

Het ziet er allemaal heel ingewikkeld maar in feiten is het een heel makkelijk apparaat dat bestaat uit 2 hoofd onderdelen, een batterij en een tankje de batterij zorgt voor de stroom en in het tankje kan je de e-liquid doen wat je oprookt. Hoe komt er rook uit? Zodra je op het knopje drukt begint het verdampingselement warm te worden zodra het warm genoeg is begint de e liquid te verdampen en de water damp kan worden geïnhaleerd.  Een coil is een stukje gloeidraad met daar omheen katoen. De batterij warmt het gloeidraad in de coil op en verdampt daardoor de vloeistof die in het katoen is getrokken. Vanuit het reservoir van het tankje wordt er nieuwe vloeistof naar het katoen geleverd.

Gerelateerd nieuws  Ben jij op zoek naar een foto editor? Drie tips

 

E liquid voor in de e smokere-sigaret

E liquid is eigenlijk de vloeistof die in de e-sigaret zit die je oprookt. Je kan e liquid met of zonder nicotine kiezen. De nicotine niveaus kan je ook nog uit kiezen je kan kiezen tussen 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12mg en 18 mg. Dit is handig dus stel dat je je nicotine wilt afbouwen kan je altijd een liquid met een  lagere nicotine gehalte kiezen en zo zou je ook makkelijk van normale sigaretten of kunnen komen. Wilt u eens een e-liquid uit proberen? Een betaalbare versie en heel goed beoordeelt is Hangsen E liquid.

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Psychologische aspecten van webdesign

|
Diensten

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

|
Diensten

Steeds meer vrachtwagens op de weg

|
Diensten

De toekomst van online marketing

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!