Een brommobiel op 3 wielen

27/10/2020
|
179
brommobiel

Wat is een brommobiel op 3 wielen en wat voor voordelen en nadelen heeft het vergeleken met een normale auto of een brommobiel met 3 wielen? Brommobielen komen in veel verschillende uitvoeringen en modellen, maar waar zijn ze eigenlijk voor bestemd? Wist je bijvoorbeeld dat van origine een brommobiel op 3 wielen bestemd was voor mensen die slecht ter been waren? In deze blog zullen wij enkele van deze vragen beantwoorden.

Een brommobiel op 3 wielen wat zijn de nadelen

Voordat wij het over de voordelen van een brommobiel gaan hebben zijn de nadelen wel belangrijk om te vernoemen. Het grootste nadeel is wellicht de snelheid, een brommobiel mag namelijk niet sneller dan 45 kilometer per uur. Daarbovenop is het niet toegestaan om op wegen met een c9 bord en dat zijn er best wat. Ook mag je niet op een fietspad rijden met een brommobiel met 3 wielen. Uiteindelijk zijn er niet veel wegen waar je wel op mag rijden. Daarbovenop komt het feit dat een brommobiel niet erg veilig is, in een ongeluk met een andere auto zul je altijd het korte stokje trekken.

Gerelateerd nieuws  Onderscheid jezelf met goede horeca apparatuur

brommobiel

Wat zijn de voordelen van een brommobiel op 3 wielen

Een brommobiel op 3 wielen komt niet met alleen maar nadelen, zo is een brommobiel een van de beste oplossingen voor mensen die slecht ter been zijn en in de binnenstad wonen. Daarbovenop komt het feit dat je een brommobiel kunt besturen zonder rijbewijs en alleen een scooterrijbewijs nodig hebt. Ook is het niet verplicht om een brommobiel op een parkeerplaats te parkeren. Een brommobiel is vaak ook elektrisch wat er voor zorgt dat je enorm veel kosten bespaard. En dat brengt ons op het laatste voordeel, de prijs. Een brommobiel op 3 wielen kost vaak een stuk minder dan een reguliere auto.

 

 

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

|
Diensten

Begin je eigen webshop

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!