Een cosmetische behandeling zonder chirurgie

20/06/2022
|
130
PDO Draadlift

Je huid is het grootste orgaan, al lijken veel mensen dit vaak te vergeten. Waar de ene persoon veel aanleg heeft om rimpels te krijgen, heeft een ander hier totaal geen last van. Huidveroudering is hiervan de boosdoener en er zijn nog wat zaken die de kans op rimpels flink kunnen vergroten. Zo kunnen het drinken van alcohol, het roken van sigaretten, een gebrek aan slaap en beweging, veel stress en een slechte voeding zorgen voor een slechte huid en rimpelvorming. Hou je ervan om lekker te liggen in de zon of bezoek je graag een zonnebankstudio, dan martel je jouw huid eigenlijk alleen maar meer. Rimpels tegengaan wordt vaak gedaan door fillers of botox in te laten brengen, maar er bestaat ook nog een andere manier.

Oplosbare hechtdraden

Een PDO draadlift is een behandeling waarbij er polydioxanon draadjes worden gebruikt. Dit zijn in principe hechtdraden die oplosbaar zijn. Deze draden worden ingebracht in je huid en zullen afgebroken worden door je lichaam. Dit gebeurt over het algemeen binnen zo’n 3 tot 12 maanden en is tevens afhankelijk van de soort draden die gebruikt worden. Met de PDO draadlift techniek worden wenkbrauwen die gezakt zijn hersteld, maar ook je decolleté, gezicht, wangen en hals zouden behandeld kunnen worden bijvoorbeeld. Onderzoek toont aan dat de inzet van deze techniek volkomen veilig is en geen kwaad kan.

Gerelateerd nieuws  Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

Bijwerkingen die zouden kunnen optreden

Het kan eventueel voorkomen dat je huid tijdelijk even rood is of zelfs een beetje opgezwollen raakt na je behandeling. Een andere mogelijke bijwerking is het krijgen van blauwe plekken. Ga je na je behandeling bijvoorbeeld sporten, dan kan het zijn dat de behandelde plekjes wat gevoeliger zijn. Alle bijwerkingen verdwijnen als het goed is na een aantal dagen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of antistollingsmedicatie gebruikt, mag je de PDO draadlift behandeling absoluut niet ondergaan.

PDO Draadlift

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

|
Algemeen, Gezondheid

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!