Een cosmetische behandeling zonder chirurgie

20/06/2022
|
254
PDO Draadlift

Je huid is het grootste orgaan, al lijken veel mensen dit vaak te vergeten. Waar de ene persoon veel aanleg heeft om rimpels te krijgen, heeft een ander hier totaal geen last van. Huidveroudering is hiervan de boosdoener en er zijn nog wat zaken die de kans op rimpels flink kunnen vergroten. Zo kunnen het drinken van alcohol, het roken van sigaretten, een gebrek aan slaap en beweging, veel stress en een slechte voeding zorgen voor een slechte huid en rimpelvorming. Hou je ervan om lekker te liggen in de zon of bezoek je graag een zonnebankstudio, dan martel je jouw huid eigenlijk alleen maar meer. Rimpels tegengaan wordt vaak gedaan door fillers of botox in te laten brengen, maar er bestaat ook nog een andere manier.

Oplosbare hechtdraden

Een PDO draadlift is een behandeling waarbij er polydioxanon draadjes worden gebruikt. Dit zijn in principe hechtdraden die oplosbaar zijn. Deze draden worden ingebracht in je huid en zullen afgebroken worden door je lichaam. Dit gebeurt over het algemeen binnen zo’n 3 tot 12 maanden en is tevens afhankelijk van de soort draden die gebruikt worden. Met de PDO draadlift techniek worden wenkbrauwen die gezakt zijn hersteld, maar ook je decolleté, gezicht, wangen en hals zouden behandeld kunnen worden bijvoorbeeld. Onderzoek toont aan dat de inzet van deze techniek volkomen veilig is en geen kwaad kan.

Gerelateerd nieuws  Spelenderwijs motoriek van peuter stimuleren

Bijwerkingen die zouden kunnen optreden

Het kan eventueel voorkomen dat je huid tijdelijk even rood is of zelfs een beetje opgezwollen raakt na je behandeling. Een andere mogelijke bijwerking is het krijgen van blauwe plekken. Ga je na je behandeling bijvoorbeeld sporten, dan kan het zijn dat de behandelde plekjes wat gevoeliger zijn. Alle bijwerkingen verdwijnen als het goed is na een aantal dagen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of antistollingsmedicatie gebruikt, mag je de PDO draadlift behandeling absoluut niet ondergaan.

PDO Draadlift

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

5 Tips om borstvoeding te combineren met je baan

|
Gezondheid

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

Wat doet een mediator?

|
Gezondheid

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!