Een handig hulpmiddel voor drempels

26/01/2022
|
199
drempelhulp

Wanneer je iemand bent met een rollator, een rolstoel of een scootmobiel dan herken je vast het volgende. Je komt drempels lastig op, omdat de vloer simpelweg niet gelijk is. Je moet dan extra je best doen om verder te komen. Dit resulteert vaak in irritaties van jezelf, maar ook mensen in je omgeving vinden het niet altijd prettig. Er bestaat daarom zoiets als een drempelhulp. Zo kun je de drempels weer makkelijk op, zonder irritaties. Een drempelhulp maakt ieder pand namelijk een stuk gebruiksvriendelijker, wat de situatie in dat pand ook is. Er bestaan verschillende soorten drempelhulpen zodat er altijd eentje is die bij jou past. Is er geen bestaande drempelhulp die bij je past? Ook dan is er niks aan de hand, want deze drempelhulp kan ook speciaal op maat worden gemaakt.

Buiten

Een drempelhulp voor een scootmobiel, rollator of rolstoel kan ook worden gebruikt voor een motor. Het kan met een scootmobiel, rollator of rolstoel lastig zijn om op de stoep te komen en daarvoor is deze hulp dan ook gemaakt. De hulp wordt hier verkocht in de vorm van een oprijplaat. Wanneer je de oprijplaat gebruikt zal je zien dat je niet meer veel gas hoeft te geven of hard hoeft te duwen om de stoep op te komen. Je kan de hulp meenemen onderweg, maar je kunt de hulp ook vast in je huis leggen. Je kunt de drempelhulp gebruiken hoe jij hem prettig vindt.

Gerelateerd nieuws  De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

In huis

Het herinrichten van je huis kan ook wonderen doen. Zoals net al gezegd kun je de hulp ook vast in je huis leggen. Wanneer je hiervoor kiest dan kies je voor een hellingbaan. Een hellingbaan is niet alleen handig als je een scootmobiel, rollator of rolstoel hebt. Een hellingbaan kan ook handig zijn wanneer je last hebt van je gewrichten. Het kan dan pijnlijk zijn om over een drempel heen te stappen. Als je dan de drempelhulp hebt is dit niet meer nodig.

Aanschaffen

Een drempelhulp kun je gemakkelijk aanschaffen. De hulp is in verschillende soorten en maten te krijgen. Let er bij de aanschaf op waar je de drempelhulp voor gaat gebruiken. Ga je deze buiten of binnen gebruiken of ga je deze als hellingbaan gebruiken?

drempelhulp

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Tips om alcoholgebruik te verminderen

|
Gezondheid

5 Tips om borstvoeding te combineren met je baan

|
Gezondheid

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

Wat doet een mediator?

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!