Een handig hulpmiddel voor drempels

26/01/2022
|
139
drempelhulp

Wanneer je iemand bent met een rollator, een rolstoel of een scootmobiel dan herken je vast het volgende. Je komt drempels lastig op, omdat de vloer simpelweg niet gelijk is. Je moet dan extra je best doen om verder te komen. Dit resulteert vaak in irritaties van jezelf, maar ook mensen in je omgeving vinden het niet altijd prettig. Er bestaat daarom zoiets als een drempelhulp. Zo kun je de drempels weer makkelijk op, zonder irritaties. Een drempelhulp maakt ieder pand namelijk een stuk gebruiksvriendelijker, wat de situatie in dat pand ook is. Er bestaan verschillende soorten drempelhulpen zodat er altijd eentje is die bij jou past. Is er geen bestaande drempelhulp die bij je past? Ook dan is er niks aan de hand, want deze drempelhulp kan ook speciaal op maat worden gemaakt.

Buiten

Een drempelhulp voor een scootmobiel, rollator of rolstoel kan ook worden gebruikt voor een motor. Het kan met een scootmobiel, rollator of rolstoel lastig zijn om op de stoep te komen en daarvoor is deze hulp dan ook gemaakt. De hulp wordt hier verkocht in de vorm van een oprijplaat. Wanneer je de oprijplaat gebruikt zal je zien dat je niet meer veel gas hoeft te geven of hard hoeft te duwen om de stoep op te komen. Je kan de hulp meenemen onderweg, maar je kunt de hulp ook vast in je huis leggen. Je kunt de drempelhulp gebruiken hoe jij hem prettig vindt.

Gerelateerd nieuws  Wat is kattensnor?

In huis

Het herinrichten van je huis kan ook wonderen doen. Zoals net al gezegd kun je de hulp ook vast in je huis leggen. Wanneer je hiervoor kiest dan kies je voor een hellingbaan. Een hellingbaan is niet alleen handig als je een scootmobiel, rollator of rolstoel hebt. Een hellingbaan kan ook handig zijn wanneer je last hebt van je gewrichten. Het kan dan pijnlijk zijn om over een drempel heen te stappen. Als je dan de drempelhulp hebt is dit niet meer nodig.

Aanschaffen

Een drempelhulp kun je gemakkelijk aanschaffen. De hulp is in verschillende soorten en maten te krijgen. Let er bij de aanschaf op waar je de drempelhulp voor gaat gebruiken. Ga je deze buiten of binnen gebruiken of ga je deze als hellingbaan gebruiken?

drempelhulp

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

|
Gezondheid

De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

|
Algemeen, Gezondheid

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!