Een magazijnautomatisering voor jouw bedrijf

22/05/2022
|
196
autostore

Wil je je magazijn meer automatiseren omdat dingen te langzaam gaan of omdat je simpelweg de mensen niet hebt? Dat kan tegenwoordig gemakkelijk, want er zijn veel mogelijkheden op de markt. Zo kan er het maximale uit je bedrijf worden gehaald door geautomatiseerde magazijnoplossingen. Deze oplossingen voldoen helemaal aan jouw behoeften. Deze oplossingen zijn ook nog een winstgevend en duurzaam, dus het is zeker de moeite waard om dit te overwegen. De automatisering is vaak in de vorm van een orderverwerkingssysteem. Door middel van modulaire en schaalbare oplossingen, technologie en expertise wordt dit gedaan en wordt er ook nog eens gezorgd dat het helemaal aan je wensen voldoet. Ben je benieuwd naar hoe je het proces in jouw magazijn efficiënter kan maken? Lees dan verder, want hier staan een paar dingen voor je op een rij. Doe deze aanpassingen in je magazijn en je magazijn is meteen een stuk meer geautomatiseerd.

 

Magazijnrobots

Tegenwoordig worden er magazijnrobots verkocht. Zo verkoop autostore ze bijvoorbeeld. Dit is een marktleider op het gebied van systeemintegratie in Europa. De robots picken en leveren goederen op de slimste routes op je grid. Dat berekenen ze zelf via de controllers. De robots werken bovendien 24/7 en kunnen zichzelf opladen als dat nodig is. Er worden black line robots aangeboden, maar ook red line robots. Het ligt maar net aan jouw magazijn welke robots het beste passen.

Gerelateerd nieuws  Over CFD’s

 

Grid

Het grid waar de robots overheen gaan is een railsysteem van aluminium. Autostore verkoopt deze ook. Ze komen bij je kijken voor je grid, want deze wordt altijd op maat gemaakt. Zo heb je dadelijk een grid dat goed in jouw magazijn past.

 

Bins

Ook bins levert autostore. Dit zijn duurzame bakken. Deze duurzame bakken hebben jouw inventaris. Het is een soort database die de volledige controle heeft over de inhoud van iedere bak. Deze controle kunnen ze bovendien hebben op ieder gewenst moment. Verdeel de bakken in verschillende compartimenten en verschillende grootte indien dit gewenst is.

 

Controllers

De controllers zijn onmisbaar in een automatisch magazijn. Dit is een controlecentrum dat voortdurend de controle heeft over jouw netwerk en ook over de infrastructuur van je magazijn. Bij de controllers vindt ook de real-time registratie van het inventaris en van de robots plaats.

 

Ports

Als laatste kan je magazijn geautomatiseerd worden met ports. Dit zijn poorten die goederen leveren aan de operator voor een verdere verwerking. Ook zit hier een transportband bij.

autostore

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!