Etherische olie: een boost voor je immuunsysteem

17/10/2021
|
48
etherische olie

We zitten weer in de herfst en het wordt langzaam kouder buiten. Het weer slaat om en dat is te merken, want veel mensen zijn weer ziek of verkouden. Die vervelende griep of verkoudheid ligt dus helaas ook voor jou weer op de loer. De griep of die verkoudheid kun je niet altijd voorkomen, maar je kunt jezelf wel beter beschermen om minder vatbaar te zijn. Met een hoge weerstand heb je minder kans om ziek te worden en daarnaast voel je je natuurlijk lekkerder als je immuunsysteem 100% werkt.

Houd je weerstand op peil

Je immuunsysteem een boost geven en je weerstand hierdoor beter op peil houden? Etherische oliën zijn het geheim. Etherische olie maakt je niet beter wanneer je ziek bent en deze olie kan ook niet uitsluiten dat je niet ziek zult worden, maar deze olie kan wel je immuunsysteem boosten. Combineer de etherische olie met een gezonde levensstijl waarin je gevarieerd eet en veel beweegt en je zult merken dat je veel energieker bent en een hogere weerstand hebt. Op deze manier hou je je weerstand goed op peil.

Welke olie ondersteunt de weerstand?

Als je je een beetje energieloos voelt of als je wilt voorkomen dat je snel verkouden gaat worden of de griep krijgt zijn hier twee etherische oliën voor om je te helpen. Dit zijn de tea tree olie en de eucalyptus olie. Je kunt deze op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je de etherische olie in bad doen door een paar druppels toe te voegen, maar ook kun je de etherische olie rechtstreeks op de huid gebruiken of in een diffuser doen. Wat ook heel fijn is, is om de etherische oliën te mengen. Dit is zeker fijn als je een diffuser gebruikt. Je kunt de oliën zoveel mixen als je wil om de perfecte mix voor jou te vinden.

Gerelateerd nieuws  Zo hou je het ’s nachts veilig in een stad!

De net genoemde oliën ondersteunen de weerstand door hun luchtzuiverende werking, maar normaal de natuur in gaan is natuurlijk ook heel gezond. Na een boswandeling voel je je weer helemaal fris. Dit bootsen de oliën na, want alle etherische olie komt rechtstreeks van de bomen of planten.

Olie aanschaffen

Ben je nu benieuwd naar de etherische olie of sojakaarsen? Deze kun je aanschaffen in verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Origanic. Je kunt er dan van op aan dat de oliën milieuvriendelijk zijn en dat de beste ingrediënten worden gebruikt.

 

etherische olie

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De bekendste Nederlandse influencers

|
Algemeen

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

|
Algemeen

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

|
Interieur

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!