Etherische olie: een boost voor je immuunsysteem

17/10/2021
|
210
etherische olie

We zitten weer in de herfst en het wordt langzaam kouder buiten. Het weer slaat om en dat is te merken, want veel mensen zijn weer ziek of verkouden. Die vervelende griep of verkoudheid ligt dus helaas ook voor jou weer op de loer. De griep of die verkoudheid kun je niet altijd voorkomen, maar je kunt jezelf wel beter beschermen om minder vatbaar te zijn. Met een hoge weerstand heb je minder kans om ziek te worden en daarnaast voel je je natuurlijk lekkerder als je immuunsysteem 100% werkt.

Houd je weerstand op peil

Je immuunsysteem een boost geven en je weerstand hierdoor beter op peil houden? Etherische oliën zijn het geheim. Etherische olie maakt je niet beter wanneer je ziek bent en deze olie kan ook niet uitsluiten dat je niet ziek zult worden, maar deze olie kan wel je immuunsysteem boosten. Combineer de etherische olie met een gezonde levensstijl waarin je gevarieerd eet en veel beweegt en je zult merken dat je veel energieker bent en een hogere weerstand hebt. Op deze manier hou je je weerstand goed op peil.

Welke olie ondersteunt de weerstand?

Als je je een beetje energieloos voelt of als je wilt voorkomen dat je snel verkouden gaat worden of de griep krijgt zijn hier twee etherische oliën voor om je te helpen. Dit zijn de tea tree olie en de eucalyptus olie. Je kunt deze op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je de etherische olie in bad doen door een paar druppels toe te voegen, maar ook kun je de etherische olie rechtstreeks op de huid gebruiken of in een diffuser doen. Wat ook heel fijn is, is om de etherische oliën te mengen. Dit is zeker fijn als je een diffuser gebruikt. Je kunt de oliën zoveel mixen als je wil om de perfecte mix voor jou te vinden.

Gerelateerd nieuws  Tips om je kantoor mooi te maken

De net genoemde oliën ondersteunen de weerstand door hun luchtzuiverende werking, maar normaal de natuur in gaan is natuurlijk ook heel gezond. Na een boswandeling voel je je weer helemaal fris. Dit bootsen de oliën na, want alle etherische olie komt rechtstreeks van de bomen of planten.

Olie aanschaffen

Ben je nu benieuwd naar de etherische olie of sojakaarsen? Deze kun je aanschaffen in verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Origanic. Je kunt er dan van op aan dat de oliën milieuvriendelijk zijn en dat de beste ingrediënten worden gebruikt.

 

etherische olie

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

De juiste reclame voor meer conversie

|
Algemeen

Géén goede marketing: anti-marketing

|
Algemeen

5 Tips om je interieur een make over te geven

|
Interieur

Faalangst voor je rijexamen? Bekijk deze tips

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!