Ga jij een luiertas kopen?

02/11/2019
|
179
luiertassen

Net als met alles zijn er veel verschillende soorten en maten luiertassen te koop. Iedereen die er een gaat kopen heeft andere wensen en behoeftes. Wat is voor jou van belang?

Wat is belangrijk?

Zet voor jezelf op een rijtje wat jij zoekt in een luiertas. Dit maakt de echte zoektocht een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Maat
Bedenk van te voren hoe ruim de tas moet zijn. Dit is volledig afhankelijk van wat je precies wilt meenemen. Wil je een grote tas vol spullen meenemen? Of raak je niet snel in paniek als je iets vergeet? Als je meerling hebt, heb je binnenkort een grotere tas nodig.

Opberging van spullen
doe jezelf een plezier en ga opzoek naar een tas die overzichtelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een compartiment voor flesjes, een compartiment voor luiers en een afsluitbaar compartiment voor fopspenen. Maar misschien vind je dit niet nodig en wil je alles in één grote doos stoppen. Er kunnen ook vakken aan de buitenkant van de tas zitten. Dit is bijvoorbeeld handig om sleutels in op te bergen.

Gerelateerd nieuws  Uiteten in Rotterdam

Stof/Materiaal
Een katoenen tas ziet er misschien goed uit, maar is niet erg handig. Katoen is niet hydrofoob en gevoelig voor vlekken. Het speeksel, de moedermelk of flesvoeding van de baby kan door de tas heen gaan. Daarom hebben weefsels met hydrofobe eigenschappen de voorkeur. Het is ook handig bij zware regenbuien.

Stevigheid
Als je tas rechtop blijft staan wanneer je er iets uit wilt halen, is dat goed. Stel je voor: als je je baby in je armen houdt, kun je gemakkelijk en snel met je andere hand spullen uit de tas halen.

Gewicht
Denk vooraf verstandig na: hoeveel weegt de luiertas als er niets in zit? Sommige tassen zijn van zichzelf al zwaar: als je nog veel dingen opbergt, moet je veel gewicht dragen. Als je snel last hebt van rugpijn of bekkenproblemen, kies dan voor een lichte tas.

 

luiertassen

 

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Psychologische aspecten van webdesign

|
Diensten

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

|
Diensten

Steeds meer vrachtwagens op de weg

|
Diensten

De toekomst van online marketing

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!