Geld verdienen in de corona tijden

28/04/2021
|
168
klantenservice turkish airlines

Vele van ons zijn onze baan kwijtgeraakt door corona. Dit kan leiden tot financiële problemen aangezien de rekeningen maandelijks binnen blijven komen. Sommige van ons zitten weken te solliciteren zonder daadwerkelijk een baan te kunnen krijgen. Dit kan komen doordat studies en gezinslevens gewoon doorgaan. Dit vraagt veel tijd van een mens waardoor de flexibiliteit ook minder zal zijn dan een persoon die alleen woont en fulltime kan werken. Daarnaast zijn veel openbare gebouwen gesloten waardoor het werkaanbod afgenomen is. Echter zijn er een paar manieren om alsnog geld te verdienen terwijl we in deze pandemie zitten.

 

Verkoop je oude spullen

Een manier om geld binnen te halen is door uw oude meubels en kleding te verkopen. Door uw kleding te verkopen op marktplaats of Vinted krijgt u een zakcentje voor uw kleding én verlengt u het levensproces van uw kleding. Kleding gaat langer mee wat weer bijdraagt aan het milieu. Wanneer iedereen tweedehands kleding zou aanschaffen en verkopen zal er in productiefabrieken minder CO2 en andere broeikasgassen uitgestoten worden. Bovendien is de aanschaf van tweedehands kleding vaak goedkoper en origineel. Dus met verkopen heeft u ook al een paar voordelen voor u. Naast de verkoop van uw oude kleding kunt u ook meubels verkopen die u niet meer wilt. Decoraties en andere huiselijke spullen kunnen ook gemakkelijk verkocht worden op marktplaats waardoor u weer het levensproces van deze spullen verlengt én wat geld eraan overhoud.

Gerelateerd nieuws  De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

 

Callcenters

Een van de banen die we steeds meer terug hebben zien komen is het werk bij callcenters. Het fijne aan deze baan is dat dit zolang corona nog erg meespeelt kunt u thuis de werkzaamheden verrichten. Bij callcenter werk verricht u meestal de gesprekken tussen bijvoorbeeld klantenservice turkish airlines en haar consumenten. Dit hoeft echter niet bij klantenservice turkish airlines te zijn, dit kan net zo goed bij de klantenservice van Ziggo of T-mobile. Bij dit werkt komt echter vaak een training van een week kijken. Houd hier dus rekening mee als u doordeweeks weinig vrije tijd heeft.  Wij wensen u alvast veel succes met het bijverdienen van die euro’s!

klantenservice turkish airlines

Recent

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Hoe combineer je een flare broek op kantoor?

15/03/2024

Meer in deze categorie

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!