Het huis slim beveiligen

20/01/2021
|
53
eken deurbel

Wanneer je een huizenbezitter bent, dan wil je dat jouw persoonlijke eigendommen goed beschermt zijn tegen inbraak en diefstal. Heel logisch ook, want je hebt hard gewerkt om al jouw spullen bij elkaar te krijgen. Je doet er dan goed aan om je huis goed te beveiligen. Loop eens alle ruimtes van het huis na en noteer ergens de zwakheden en mankementen. Deze kunnen eraan bijdragen dat jouw huis nog niet optimaal beveiligd is. Pas bij een goed beveiligd huis kun je weer met een gerust hart ’s avonds naar bed zonder je zorgen te hoeven maken.

Deuren en ramen controleren

Een van de meest gebruikte voorwerpen die door inbrekers gebruikt worden om binnen te komen, zijn ramen en deuren. Deze zijn meestal makkelijker te openen, omdat dat al hun voornaamste functie is. Je wilt er daarom zeker van zijn dat deze objecten goed afgesloten kunnen worden. Als je oude sloten op je deur hebt zitten, laat deze dan vervangen door de meest recente en veiligste cilindersloten die er beschikbaar zijn. Ook kun je speciale sloten voor ramen laten bevestigen. De enige manier om dan binnen te komen is door het glas te breken. Vanwege het vele kabaal zullen de meeste inbrekers en dieven hier niet voor kiezen.

Gerelateerd nieuws  Algemene info over het K9 tuig

Schrik kwaadwillende mensen af met een Eken deurbel

Een andere manier om de veiligheid te verbeteren, is door het installeren van een Eken deurbel. Met een Eken deurbel heb je de beschikking over een camera die geactiveerd wordt als de bel wordt ingedrukt, maar ook als er iemand voor de bewegingssensor loopt. Je hoeft dan ’s avonds niet open te doen. Je kunt dan eerst via je telefoon of tablet kijken wie er voor de deur staat. Ook handig als je niet thuis bent en er iemand voor je deur staat.

Een Eken deurbel beschikt over 1080p Full HD beeldkwaliteit, waardoor alles haarscherp te zien is. De camera deurbel beschikt ook over nachtvisie en is waterdicht. Je kunt het daarom overal ophangen waar je wilt. Met de Eken deurbel kun je gratis de laatste 7 dagen aan videobeelden terugkijken. De deurbel werkt draadloos en via de Wi-Fi. Zorg er daarom voor dat de camera deurbel stevig gemonteerd wordt.

Eken deurbel

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!