Het leukste verjaardagsfeest

08/03/2022
|
52
Gelblaster huren

Wat leuk, je bent binnenkort jarig! Maar wat voor een activiteit moet je nou weer gaan bedenken? Dat blijft elk jaar de vraag. Je wilt natuurlijk dat je vrienden, familieleden en bekenden het naar hun zin hebben. Je zou kunnen gaan karten, maar dat is duur. Je zou kunnen gaan zwemmen, maar dat is te cliché. Paintball dan maar? Dat vind iedereen wel leuk! Dat is wel niet zo fijn voor de jongere, aangezien die balletjes best wel pijn kunnen doen. Wat als er nou een manier was om te paintballen zonder die pijnlijke munitie. Gelukkig bestaat tegenwoordig voor alles een oplossing. De Gelblaster is een veilige maar vooral leuke manier om je vrienden uit te dagen voor een wedstrijdje!

De Gelblaster

De Gelblaster is een pistooltje met een munitie van gel balletjes. De balletjes zijn eco-friendly, vlekkeloos en pijnloos! Met deze Gel Blaster pistooltjes kun je net zoals bij paintball op elkaar schieten, alleen voel je er dan niks van! Je ziet wel dat je geraakt wordt, maar het laat geen vlekken achter. De balletjes komen tot vorm wanneer je water toevoegt. Op het eerste zicht zijn de balletjes heel klein en best wel hard. Als je ze in de emmer doet met een laagje water zullen ze het water absorberen en langzaam groeien tot een balletje van gel. Je vult de Gel Blaster pistool met de balletjes en je kunt er tegen aan! Speel capture the flag, last man standing of een spel geheel naar jullie eigen keus!

Gerelateerd nieuws  De dubbelzinnige kracht van Oxymetholone in bodybuilding

 

De Gelblaster huren

Voor speciale gelegenheden zoals in dit geval je verjaardagsfeest, kun je de Gelblaster huren! Bij het bestellen van de Gelblasters moet je het aantal personen doorgeven die mee gaan doen met de Gelblaster spelletjes. Bij het bestellen word er een box samengesteld. In deze box zitten: de Gelblaster pistooltjes, balletjes, hoppers, veiligheidsbrillen, emmers en camouflagenetten. Natuurlijk zijn de pistooltjes geschikt voor jong en oud, maar toch is het heel belangrijk om een veiligheidsbril te dragen zodat er geen gel balletjes in de ogen komen. Je kunt ook nog eens kiezen tussen blauw en oranje, zo kan je de teams onderscheiden!

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De bekendste Nederlandse influencers

|
Algemeen

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

|
Algemeen

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

|
Interieur

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!