Het organiseren van een bedrijfsuitje

29/10/2020
|
7

Er komt veel bij kijken, het organiseren van een bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje kun je organiseren voor de team bonding, maar ook om je personeel een gevoel van waardering te geven. Iedereen vind weer iets anders leuk dus om een bedrijfsuitje te plannen die iedereen leuk vind is een grote uitdaging. Binnen een klein bedrijf gaat dit al een stuk makkelijker dan binnen een groot bedrijf. Om de keuze makkelijker te maken kun je het personeel bij elkaar roepen om te overleggen of een enquête laten invullen met hun voorkeuren. Willen ze gaan uiteten of toch liever eten van een catering in Den Haag? Willen ze liever buiten of binnen een activiteit. Dit zijn allemaal vragen die je kunt stellen om zo goed mogelijk een bedrijfsuitje te organiseren.

Catering Den Haag

Tips bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Als eerst zul je moeten kijken wie je allemaal wilt uitnodigen. Wil je al het personeel of alleen bepaalde afdelingen. Mogen de personeelsleden de partners meenemen of echt alleen het personeel zelf. Daarna zul je het budget vast moeten stellen, dit heeft ook een grote invloed op het uitje zelf. Is er dan nog geld over om te uiteten of is een catering in Den Haag slimmer en voordeliger? Daarom is het handig om te weten waar je personeel meer waarde aan hecht, een goede maaltijd of een leuk uitje. Dit zijn vragen die je aan je personeel kunt stellen bij het organiseren van het uitje. Het vervoer is ook een belangrijk punt, zorg ervoor dat dit goed is geregeld. Vaak willen je collega’s een glaasje alcohol nuttigen tijdens het bedrijfsuitje, dan is het handig om vervoer te regelen. Je kunt makkelijk ergens een busje huren als dit nog mogelijk is binnen je budget.

Gerelateerd nieuws  Handelen in crypto voor iedereen

 

Valkuilen bij het organiseren

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren zijn er ook een aantal dingen die mis kunnen gaan. Denk hier bij aan het eten, als je een catering in Den Haag hebt geregeld zul je ook met de vegetariërs rekening moeten houden en met de mensen met een allergie. Het is vervelend als sommige mensen niet kunnen eten omdat hier niet goed over nagedacht is. Een duidelijke uitnodiging met alle informatie erop is heel belangrijk, het is vervelend als er geen duidelijkheid is over waar en hoe laat het uitje plaats vind.

Recent

De voordelen van reviews voor bedrijven

07/06/2023

Hoe bespaar je op je energierekening?

05/06/2023

De voordelen van het gebruik van flyers voor jouw bedrijf

05/06/2023

Vergrendelingscode op je telefoon

01/06/2023

Wat kan een bedrijfsanalist voor jou betekenen?

30/05/2023

Meer in deze categorie

Wat kan een bedrijfsanalist voor jou betekenen?

|
Financieel

Hoe blijf je je onderscheiden in de markt? 

|
Financieel

Wanneer moet ik kiezen voor een nieuwe baan?

|
Financieel

Wat je wil weten over employer branding strategie

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!