Hoe je loyale uitzendkrachten krijgt 

10/12/2021
|
203
heftruck-certificaat-halen

Natuurlijk wil iedere uitzendkracht waardering in de vorm van geld. De vaste lasten moeten ook betaald worden. Maar, is het dan zo dat het uitzendbureau met de beste salarissen de meest loyale uitzendkrachten heeft? Dat kun je niet meteen één op één zo zeggen. 

Studenten als uitzendkracht 

Studenten zijn vaak redelijk flexibel in te zetten. Zij kunnen namelijk vaak ergens inspringen en een paar uurtjes werken. Het studierooster laat ook niet zoveel toe qua aantal uren werken. Zijn er studenten bij die een goede werkkracht blijken te zijn? Dan kun je peilen wat hun ambities zijn. Sommige studenten willen eigenlijk wel aan het werk. Dat is natuurlijk een mooie kans. 

Deze uitzendkrachten kun je aan je binden door bijvoorbeeld een jaarcontract aan te bieden voor een bepaald aantal uur. Dit geldt ook voor uitzendkrachten waar je op kunt bouwen en die op zoek zijn naar meer zekerheid.

Heftruck certificaat halen 

Sommige uitzendkrachten willen wat meer gaan verdienen. Als ze alleen op dat moment niet voldoende van waarde zijn om een hoger salaris te geven, loop het hier spaak. Heb je een uitzendkracht die meer wil verdienen, maar ook moeite wil doen? Dan kun je ervoor zorgen dat diegene een heftruck certificaat gaat halen. Als je een heftruck certificaat halen gaat, dan ben je van meerwaarde. Dat betekent voor een uitzendkracht niet alleen dat het salaris vaak omhooggaat, het betekent ook dat ze dit als pluspunt bij op het cv kunnen zetten. 

Gerelateerd nieuws  De wondere wereld van tweedehands boeken

halen-heftruck-certificaat

 

Teamgevoel 

Alleen een hefttruck certificaat halen niet voldoende is. Voor uitzendkrachten telt ook nog iets soortgelijks als voor mensen die op afstand werken. Ze willen een teamgevoel. Als jij betrokken bent bij een team, motiveert dat. Mensen willen voor mensen werken. Zo werkt het nu eenmaal. Als je loyale uitzendkrachten wil hebben, dan moet je zorgen dat ze een teamgevoel ervaren. 

Hoe doe je dat? Dat kan op verschillende manieren. Teamuitjes zijn daarbij een onderdeel. Het belangrijkste is echter de behandeling die iemand op de werkvloer krijgt. Op de werkvloer helpen een aantal dingen: onthoud meteen hoe iemand heet en zorg voor oprechte aandacht en interesse voor de persoon. 

Veilig voelen 

Verder moet een uitzendkracht zich veilig voelen. Pesten en stigmatisering zijn echte spelbedervers. Als iets maar ook een beetje die kant op gaat, moet een teamleider ingrijpen.  

Wat kan je daar als uitzendbureau aan doen? Je kunt regelmatig een bezoekje brengen aan een bedrijf, waarbij je ook de werkvloer op komt. Wat je verder kunt doen is zorgen dat de projectleiders van het uitzendbureau zijn. Dan krijg je er zelf veel meer zicht op. Doe je dit allemaal goed? Dan ga je als uitzendbureau vast positief opvallen.

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!