Hoe kan je voorbereid voor een promotie vragen

23/09/2020
|
126

Dus je werkt al een tijdje bij een bedrijf en je bent vrijwel onmisbaar, toch is je salaris niet wat je verwacht. Dan zit er niets anders op om voor een hoger salaris te vragen. Maar hoe doe je dat het beste? In deze blog zullen wij enkele tips geven zodat als het eenmaal zover is je precies weet wat je moet doen.

Ten eerste, ken je waarde

Als je weet dat er een voortgangsgesprek aankomt zorg dat je voorbereid bent op eventuele vragen maar ook met je eigen vragen. Een goede tip is om uit te zoeken wat het salaris dat bij jouw werk omschrijving past. Vind je een vergelijkbare positie bij een ander bedrijf dan kun je dit als onderhandelpunt gebruiken. Waarom zou je immers bij een bedrijf blijven als je ergens anders voor meer geld hetzelfde werk kunt verrichten.

Een tijd en een plek voor alles

Er is een tijd en een plek voor alles. Go dus niet voor een hoger salaris vragen als je ziet dat je baas extreem gespannen is of als je minder dan een jaar geleden al een loonsverhoging hebt gekregen. Dan is het misschien een beter idee om even te wachten. Maar als je de laatste tijd goed je best hebt gedaan en je baas lijkt tevreden dan is het misschien wel een goed tijdpunt om dit te doen.

Gerelateerd nieuws  Wat kun je het beste een man cadeau geven?

Verhoog je waarde

Je kunt ook zelf stappen zetten om je waarde voor het bedrijf te verhogen. Veel bedrijven stellen dit zelfs zeer op prijs. Dus als er een cursus is die relevant is voor jouw werk vraag aan jouw bedrijf of ze bereid zijn die voor jou te betalen. Vaak is dat namelijk wel zo. Er zijn ook veel kleinere cursussen die je kunt volgen die niet relevant zijn voor je werkt maar wel altijd bruikbaar zijn. Zoals een EHBO cursus in Maastricht

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

|
Algemeen

De evolutie van juridische dienstverlening

|
Algemeen

Selectiecriteria voor een rolsteiger aanhanger: Kies de juiste aanhangwagen voor uw rolsteigers

|
Algemeen

Trends in de jacht markt en de evoluerende rol van de jachtmakelaardij

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!