Hoe kies jij de juiste JBL bluetooth speaker?

19/12/2021
|
85
jbl extreme oplader

Als je een handige bluetooth speaker zoekt, ben je bij JBL aan het juiste adres! Met hun jaren lange ervaring in de soundwereld, kan je bij dit merk met een vertrouwd gevoel een speaker vinden, van uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende soorten JBL speakers. Lees er in deze blog meer over!

De mini speakers van JBL

Deze speakers zijn handig als je ze vaak mee wilt nemen op pad. De Go past namelijk gemakkelijk in je broekzak, want hij is maar liefst 9 cm klein! De JBL Clip is iets groter, 13 centimeter, maar heeft ook een handige karabijnhaak, zodat je hem gemakkelijk ergens aan kan hangen. De accuduur van de Go is wel maar 5 uur en die van de clip is 10 uur!

De medium speakers van JBL

De JBL Flip en JBL Charge vallen onder de medium speakers van JBL. De flip is 18 centimeter en de charge is 22 centimeter, een iets groter verschil als tussen de Go’s dus. In gewicht verschillen de 2 ook enorm, de flip is maar 500 gram en de charge weegt bijna een kilo! De accu van de charge gaat ook maar liefst 20 uur mee, tegenover de flip, die gaat maar 12 uur mee.

Gerelateerd nieuws  Een nieuwe hype, drinken bestellen?

De grote JBL speakers

In deze categorie vallen de JBL Xtreme en de JBL Boombox. Deze speakers zijn een stuk zwaarder. De extreem weegt 2,3 kilo en de boombox 5,2 kilo. Ze zijn dus een stuk minder gemakkelijk om mee te nemen. De accuduur van de xtreme is 15 uur en die van de boombox maar liefst 24 uur!

jbl extreme oplader

JBL extreme oplader

Als je voor kwaliteit gaat, zit bij de grote speakers van JBL goed! De JBL extreme is nog wel gemakkelijk mee te nemen en daarom ook onze favoriete keuze. Met de JBL extreme oplader, hoef je nooit een lege accu te hebben. De speaker kun je gemakkelijk opladen met de JBL extreme oplader.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!