Hoe verkoop ik makkelijk mijn bestelwagen?

22/07/2022
|
113
bestelwagen

Het te koop zetten van een bestelwagen via een derde partij kost in veel gevallen geld en tijd. Je moet een advertentie online zetten en vaak ontvangt de verkopende partij ook nog eens een commissie over de verkoop. Of vraagt de derde partij een bedrag om de advertentie online te zetten. Daarnaast moet jij ook nog eens goed nadenken over de inrichting van de advertentie omdat je wilt dat jouw bus snel verkocht wordt. Wanneer er achteraf dan ook nog eens klachten ontstaan dan is dat allemaal erg vervelend. Kies daarom om jouw bestelwagen te verkopen aan een opkoper.

Voordelen van een opkoper

Waarom zou jij jouw bestelwagen aan een opkoper verkopen? Zij nemen het hele verkoopproces op zich. Het wordt tot in de puntjes geregeld. Zo hoeft jij niet meer na te denken over een pakkende tekst voor jouw advertentie. En heb jij geen vervelende koper aan de telefoon wanneer het busje toch niet helemaal naar wens is. Bij het kiezen van een opkoper kies je voor degelijkheid en zekerheid. Wat zijn de voordelen van een opkoper?

  • Gratis en vrijblijvend verkopen
  • Je ontvangt direct je geld
  • Ophaalservice
  • Persoonlijk contact
  • Geen klachten achteraf
Gerelateerd nieuws  Hoe los je het tekort op de woningmarkt op?

Bestelwagens van allerlei merken

Het maakt niet uit van welk merk bedrijfswagen jouw bedrijfswagen is. Een opkoper koopt alle merken bestelwagens op. Ook het type maakt niet uit. Zo kopen ze wagens met dubbele cabines, koelwagens, bakwagens, kippers, bestelbussen 4x4 terreinwagens en zelfs personenbussen. Het is in veel gevallen beter om jouw bedrijfswagen te verkopen aan een opkoper. Zo bieden zij een goede prijs en hebben zij een wereldwijd netwerk waar ze hun auto’s kwijt kunnen. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw bestelwagen online aanmelden of door te bellen. De opkoper regelt de rest.

Verkopen in drie stappen

Tijdens het online aanmelden hoeft je slechts een aantal gegevens in te vullen, een aantal vragen te beantwoorden en upload je een paar foto’s naar de website van de bus opkoper. Daarbij kan jij aangeven hoeveel jij voor een bedrijfswagen wilt hebben. Dan gaat de opkoper ermee aan de slag en brengt een bod uit op jouw auto. Ga jij akkoord met het bod? Dan staat het geld vrijwel direct op jouw rekening en komen zij in veel gevallen de bestelwagen op locatie ophalen. Zo eenvoudig is het om een bedrijfswagen te verkopen.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

De magie van verlichting in de woonkamer

|
Wonen

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!