Huis/tuin uitbouw? Wij hebben leuke ideeën!

07/04/2022
|
72
schuifpui veranda

Het uitbouwen van je woning is niet alleen een geweldige manier om waarde toe te voegen, indien het ooit de verkoop in gaat. Het is ook een geweldige manier om meer licht en ruimte te creëren én om een vloeiender geheel naar de tuin te maken.

Schuifpui en veranda, of toch een uitbouw?

In plaats van een dichte uitbouw, kun je er ook voor kiezen om een schuifpui naar de veranda te nemen. Een schuifpui zorgt voor veel lichtinval en mooi zicht naar de tuin, terwijl de veranda ervoor zorgt dat je lekker van de buitenlucht kunt genieten.

Wanneer je al een schuifpui en veranda hebt, kun je deze gemakkelijk uitbouwen. Lees snel verder voor een aantal uitbouw ideeën.

Dichte uitbouw

Een dichte uitbouw kan in vele verschillende vormen komen. Je hebt bijvoorbeeld de uitbouw met glazen deuren of een schuifpui. Deze kan met een licht dak komen, dan heb je een serre, het dak kan ook dicht zijn, dan heb je meer een aanbouw gevoel. We benoemen een aantal andere opties.

Open/dichte serre

Wat nu als je een prachtige glazen, lichte aanbouw hebt en je kan alle zijwanden openschuiven? Dat is ideaal want in een serre kan het nog wel eens oplopen tot 50 graden! Door alles gemakkelijk open te kunnen zetten op de warme dagen, kan jij je tuin vergroten en je serre zien als onderdeel hiervan.

Gerelateerd nieuws  Tips voor meer vlinders in de tuin 

Aanbouw met glas en hout

Als je een echte warme twist wilt geven aan je woning, dan is een aanbouw van hout en glas een geweldige manier hiervoor. Je kunt ervoor kiezen om het hout alleen aan de buitenkant van de woning te plaatsen, maar dit kan ook aan beide kanten. Zo heb je direct een gezellige en luxe sfeer in je nieuwe uitbouw.

schuifpui veranda

Unieke uitbouw

Je kunt er ook voor kiezen om een unieke uitbouw te laten maken dat geheel bij jouw huis past. Deze uitbouw zal afgestemd worden op jouw wensen en je woning. Zo zijn er woningen met een uitbouw groter en mooier dan de woning zelf.

Je kunt een uitbouw natuurlijk zo gek en zo duur maken als je zelf wilt, maar je kunt het ook houden bij een schuifpui met veranda.

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen

Hoe bespaar je op je energierekening?

|
Wonen, Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!