Huis/tuin uitbouw? Wij hebben leuke ideeën!

07/04/2022
|
229
schuifpui veranda

Het uitbouwen van je woning is niet alleen een geweldige manier om waarde toe te voegen, indien het ooit de verkoop in gaat. Het is ook een geweldige manier om meer licht en ruimte te creëren én om een vloeiender geheel naar de tuin te maken.

Schuifpui en veranda, of toch een uitbouw?

In plaats van een dichte uitbouw, kun je er ook voor kiezen om een schuifpui naar de veranda te nemen. Een schuifpui zorgt voor veel lichtinval en mooi zicht naar de tuin, terwijl de veranda ervoor zorgt dat je lekker van de buitenlucht kunt genieten.

Wanneer je al een schuifpui en veranda hebt, kun je deze gemakkelijk uitbouwen. Lees snel verder voor een aantal uitbouw ideeën.

Dichte uitbouw

Een dichte uitbouw kan in vele verschillende vormen komen. Je hebt bijvoorbeeld de uitbouw met glazen deuren of een schuifpui. Deze kan met een licht dak komen, dan heb je een serre, het dak kan ook dicht zijn, dan heb je meer een aanbouw gevoel. We benoemen een aantal andere opties.

Open/dichte serre

Wat nu als je een prachtige glazen, lichte aanbouw hebt en je kan alle zijwanden openschuiven? Dat is ideaal want in een serre kan het nog wel eens oplopen tot 50 graden! Door alles gemakkelijk open te kunnen zetten op de warme dagen, kan jij je tuin vergroten en je serre zien als onderdeel hiervan.

Gerelateerd nieuws  Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

Aanbouw met glas en hout

Als je een echte warme twist wilt geven aan je woning, dan is een aanbouw van hout en glas een geweldige manier hiervoor. Je kunt ervoor kiezen om het hout alleen aan de buitenkant van de woning te plaatsen, maar dit kan ook aan beide kanten. Zo heb je direct een gezellige en luxe sfeer in je nieuwe uitbouw.

schuifpui veranda

Unieke uitbouw

Je kunt er ook voor kiezen om een unieke uitbouw te laten maken dat geheel bij jouw huis past. Deze uitbouw zal afgestemd worden op jouw wensen en je woning. Zo zijn er woningen met een uitbouw groter en mooier dan de woning zelf.

Je kunt een uitbouw natuurlijk zo gek en zo duur maken als je zelf wilt, maar je kunt het ook houden bij een schuifpui met veranda.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

Huishoudelijke klusjes: niet zo moeilijk als het lijkt

|
Wonen

Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

|
Interieur, Wonen

Het gemak van een geautomatiseerd huis

|
Wonen

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!