Je fijn voelen op je eigen bruiloft

28/08/2021
|
46
trouwjurken Uden

Waar de een zich misschien niet zo goed voelt bij een bruiloft door alle planning die erbij komt kijken, heeft de ander een heel ander probleem. Het realistisch bekijken van en tevreden zijn met je eigen lichaam kan soms heel wat moeite kosten. Niet zo raar met alle marketing die bij bruidsmode komt kijken, maar eigenlijk ook gewoon bij alle mode. Hoewel bedrijven als de Zeeman hard werken aan body-positive branding, is er ook een hoop reclame te vinden die simpelweg nog niet oké is. Bij bruidsjurken is dit extra sterk omdat iedereen verwacht dat alles perfect kan zijn op een bruiloft wanneer ze het zelf organiseren. Maar is dit ook zo voor de toeschouwer?

Feestgangers

Als je zelf een feest organiseert of zelf naar een feestje gaat kan hier een groot verschil in zitten. Soms dan kijk je rond in een huis dat niet van jou is en vraag je jezelf af hoe dit huis zo schoon kan zijn. Zelfs als je gasten krijgt is je huis nog niet zo netjes. Althans, dat denk je. Wat jou opvalt bij jou thuis valt andere mensen vaak niet op. Zo werkt het menselijk brein nou eenmaal. Voor je bruiloft geldt hetzelfde. Je gasten zijn waarschijnlijk allang overdonderd en super tevreden met alles dat er gedaan is, terwijl jij nog steeds stress hebt over dat ene kaarsje dat niet aanblijft. Niet nodig dus! Dit is grotendeels hetzelfde bij een jurk.

Gerelateerd nieuws  Wat is het nut van eiwitpoeder?

trouwjurken

Waarde aan jurken

De waarde die we aan een jurk hechten bestaat vooral uit de waarde die jij zelf eraan geeft. Een bruidsjurk is niet zomaar een jurk maar een emotioneel symbool en een mijlpaal. Dat is de reden dat jij hem graag perfect wilt hebben. Dit wil niet zeggen dat het andere mensen opvalt als je een goedkopere jurk koopt of eentje die niet zo mooi is als jij hem in je hoofd had.

Hulp vragen – Bruidsjurken en trouwjurken Uden

Om in de zoektocht naar de beste bruidsjurken jezelf niet kwijt te raken en goede begeleiding te vinden kun je bijvoorbeeld naar trouwjurken Uden. trouwjurken Uden biedt te beste bruidsjurken en weet uit ervaring wat bij je past. Vertel al je wensen aan een professional en verwacht goede reflectie over wat bij je past.

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Sneller spiergroei? Bekijk deze blog!

|
Gezondheid

Hoe ga je om met de boosheid van je kind?

|
Gezondheid

Tips voor een betere nachtrust

|
Gezondheid
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!