Je huis voorzien van duurzame energie

30/08/2021
|
174
klantendienst electrabel

Duurzaam energie produceren is al jaren een bekend en belangrijk iets. Veel energiemaatschappijen stoppen hier dan ook veel tijd in en willen laten zien dat zij maatschappelijk verantwoord bezig zijn. De laatste paar jaar is dit alleen maar belangrijker geworden en bij de meeste bedrijven is het zelfs een verplichting geworden. Dit betekent echter niet dat jij niets hoeft te doen om duurzaam om te gaan met de energie. Zo kun jij je eigen huis voorzien van een aantal energiebesparende verbeteringen. Een van de beste voorbeelden hiervan zijn een zonneboiler installeren of een vernieuwing van het dak. Bij de zonneboiler wordt er beter omgegaan met de opgewekte energie en bij een duurzaam dak blijft de warmte beter hangen.

Wat doen bedrijven aan duurzame energie

Vrijwel alle energiebedrijven zijn bezig met duurzame energie. Veel daarvan focussen zich vooral op windenergie en gebruiken dit als een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Kern energie is in ieder geval een veel kleinere rol gaan spelen en dat is maar goed ook. Deze vorm van energie opwekken is namelijk niet milieuvriendelijk en kan daardoor veel schade veroorzaken. Er zijn ook bedrijven die hun focus leggen op zonne-energie. Zij leveren deze energie direct door naar de klanten waardoor zij bijdragen aan een duurzamere manier van energie verwekken.

Gerelateerd nieuws  Tips om te verbouwen in Sittard

Hoe zit het in België?

Hoewel sommige mensen denken dat België achter loopt op het gebied van technologische ontwikkelingen, is daar in de realiteit niks van waar. België maakt net zoals Nederland gebruik van zonne-energie en windenergie en zijn ook bezig met het experimenteren voor nieuwe nog duurzamere manieren om energie op te wekken. Kortom, België loopt dus niet achter op ons en is dus vrijwel op eenzelfde niveau als ons.

Electrabel en de klantendienst

Nederland heeft Nuon en België heeft Electrabel. Beide zijn grote energiemaatschappijen die beschikken over een uitstekende klantenservice. Klantendienst Electrabel zorgt er namelijk voor dat klanten blij blijven en kijkt niet naar oorzaken, maar zoekt naar oplossingen. Hierdoor is de klantendienst Electrabel enorm populair en wordt deze als zeer positief beschouwd.

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Huishoudelijke klusjes: niet zo moeilijk als het lijkt

|
Wonen

Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

|
Interieur, Wonen

Het gemak van een geautomatiseerd huis

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!