Je pallets verzenden met een netwerk van vervoerders

29/12/2021
|
198
Pallets verzenden

Wanneer je een grote bestelling moet verzenden doe je dat misschien wel op een of meerdere pallets. Dit is nog niet heel eenvoudig om zelf te verzenden dus ben je op zoek naar een vervoerder. Het verschilt misschien ook nog per levering hoeveel pallets verzenden er nodig is. Misschien heb je een maand maar een pallet verzonden en een andere maand juist iedere week. Ook hiervoor is er een vervoerder te vinden om pallets te verzenden. Zowel grote als kleine verladers kunnen dus eerlijk pallets verzenden.

 

Netwerk

Wanneer je op zoek bent naar een vervoerder dan kan het een idee zijn om je aan te melden bij het netwerk van Cargors. Dit is een netwerk van vervoerders om pallets te verzenden. Het netwerk is digitaal, waarbij bemiddelaars werken als filter tussen de verladers en de vervoerders. Het aantal vervoerders wordt hierdoor in mindering gebracht en de prijzen worden daardoor enorm opgedreven. Juist door Cargors wordt het mogelijk gemaakt om pallets te verzenden via een gestroomlijnd proces waarbij er direct met vervoerders gehandeld kan worden. Ook kunnen er direct afspraken gemaakt worden over de prijs. Door Cargors leidt dit uiteindelijk tot betere prijsstelling, een betere benutting van de vrachtwagens en een lagere uitstoot van CO2.

Gerelateerd nieuws  Turbo's, wat zijn het en hoe handel ik ermee?

 

Controle

Als je met Cargors gaat werken dan kun je gerust de controle over jouw markt aan hen geven. Ze streven naar een volledige transparantie tussen de verladers en de vervoerders. Zo kun je met een gerust hart pallets verzenden. Er zijn bovendien geen verborgen kleine lettertjes. Zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan. Je kunt de zending bovendien volgen met de app. Je kunt op deze manier de status en de transport gerelateerde berichten en meldingen zien. Ook is er een real time track en trace aanwezig en documentbeheer.

Starten

Starten met Cargors is heel makkelijk. Het proces bestaat namelijk maar uit drie simpele stappen die je moet doorlopen. Als eerste schrijf je je in op de mobiele app of de webapplicatie. Na de inschrijving wordt je account gevalideerd en geactiveerd. Vervolgens, na de activering, kun je inloggen op je account. Je kunt nu direct aan de slag met Cargors.

 

Pallets verzenden

 

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!