Je pallets verzenden met een netwerk van vervoerders

29/12/2021
|
92
Pallets verzenden

Wanneer je een grote bestelling moet verzenden doe je dat misschien wel op een of meerdere pallets. Dit is nog niet heel eenvoudig om zelf te verzenden dus ben je op zoek naar een vervoerder. Het verschilt misschien ook nog per levering hoeveel pallets verzenden er nodig is. Misschien heb je een maand maar een pallet verzonden en een andere maand juist iedere week. Ook hiervoor is er een vervoerder te vinden om pallets te verzenden. Zowel grote als kleine verladers kunnen dus eerlijk pallets verzenden.

 

Netwerk

Wanneer je op zoek bent naar een vervoerder dan kan het een idee zijn om je aan te melden bij het netwerk van Cargors. Dit is een netwerk van vervoerders om pallets te verzenden. Het netwerk is digitaal, waarbij bemiddelaars werken als filter tussen de verladers en de vervoerders. Het aantal vervoerders wordt hierdoor in mindering gebracht en de prijzen worden daardoor enorm opgedreven. Juist door Cargors wordt het mogelijk gemaakt om pallets te verzenden via een gestroomlijnd proces waarbij er direct met vervoerders gehandeld kan worden. Ook kunnen er direct afspraken gemaakt worden over de prijs. Door Cargors leidt dit uiteindelijk tot betere prijsstelling, een betere benutting van de vrachtwagens en een lagere uitstoot van CO2.

Gerelateerd nieuws  Niet iedereen is blij met de warmte

 

Controle

Als je met Cargors gaat werken dan kun je gerust de controle over jouw markt aan hen geven. Ze streven naar een volledige transparantie tussen de verladers en de vervoerders. Zo kun je met een gerust hart pallets verzenden. Er zijn bovendien geen verborgen kleine lettertjes. Zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan. Je kunt de zending bovendien volgen met de app. Je kunt op deze manier de status en de transport gerelateerde berichten en meldingen zien. Ook is er een real time track en trace aanwezig en documentbeheer.

Starten

Starten met Cargors is heel makkelijk. Het proces bestaat namelijk maar uit drie simpele stappen die je moet doorlopen. Als eerste schrijf je je in op de mobiele app of de webapplicatie. Na de inschrijving wordt je account gevalideerd en geactiveerd. Vervolgens, na de activering, kun je inloggen op je account. Je kunt nu direct aan de slag met Cargors.

 

Pallets verzenden

 

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel

De oplossing voor de groeiende markt van individuele wensen

|
Financieel

Waardevolle spullen behouden bij een ontruiming

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!