Jouw smartphone kan alles

20/08/2020
|
78
Hoe beter foto's maken met je smartphone

Vroeger was een telefoon echt alleen gemaakt om mee te bellen. Deze telefoon kon je nog niet eens in je zak meenemen. Dit moest je echt vanuit thuis doen. Ook moest je maar net het geluk hebben dan degene die jij wilde bellen ook daadwerkelijk thuis was. Later werden deze telefoons mobiel en kon je er ook mee sms’en. Tegenwoordig kan een mobiele telefoon eigenlijk alles. Bellen en sms’en zijn eigenlijk secundaire opties geworden. Een mobiele telefoon vervangt veel verschillende dingen. Denk hierbij aan het lezen van de krant, het gebruiken van sociale media als Facebook en WhatsApp en het maken van filmpjes en foto’s.

Anno 2020 heb je dus ook geen camera meer nodig. Alles wat je hiermee kunt, kun je tegenwoordig op je smartphone doen. Je moet wel weten hoe je dit moet doen.

Hoe beter foto's maken met je smartphone

Hoe maak je betere foto’s met je smartphone?

Ben jij nog geen echte topfotograaf, dan zijn deze tips zeker iets voor jou. Bijna elk telefoontoestel dat uitkomt beschikt over een uitstekende camera met minimaal 6 megapixels aan kwaliteit. Hoe beter foto’s maken met je smartphone lees je hier.

  1. Gebruik de knop in plaats van je touchscreen – maak je veel foto’s met je mobieltje, dan heb je vast wel eens gemerkt dat je nog al kunt gaan trillen nét voordat je een plaatje wilt schieten. Een goede tip om dit te voorkomen is om de fysieke drukknop te gebruiken in plaats van je touchscreen.
Gerelateerd nieuws  Silent disco razend populair

 

  1. Detecteer gezichten – Maak je een foto van één of meerdere personen, dan kun je met je smartphone de gezichten van deze mensen scherp stellen. Hierdoor kun je iedereen duidelijk op de foto zetten.
  2. Maak niet teveel gebruik van de flitser – De flits is een wel bekende tool op je camera. Toch is het zo dat deze niet altijd zorgt voor een mooie foto. Het licht van je flitser is niet natuurlijk en bovendien maar klein. Dit maakt de foto vaak lelijker.

 

  1. Vermijd zoom – Probeer zo min mogelijk, en het liefst eigenlijk helemaal niet, gebruik te maken van in- of uitzoomen. Dit gaat ten koste van de scherpte.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Zijn poppers veilig?

|
Ontspanning

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

|
Gezondheid, Ontspanning

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

|
Ontspanning

Tips voor het geven van een hemelse massage

|
Algemeen, Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!