Jouw smartphone kan alles

20/08/2020
|
146
Hoe beter foto's maken met je smartphone

Vroeger was een telefoon echt alleen gemaakt om mee te bellen. Deze telefoon kon je nog niet eens in je zak meenemen. Dit moest je echt vanuit thuis doen. Ook moest je maar net het geluk hebben dan degene die jij wilde bellen ook daadwerkelijk thuis was. Later werden deze telefoons mobiel en kon je er ook mee sms’en. Tegenwoordig kan een mobiele telefoon eigenlijk alles. Bellen en sms’en zijn eigenlijk secundaire opties geworden. Een mobiele telefoon vervangt veel verschillende dingen. Denk hierbij aan het lezen van de krant, het gebruiken van sociale media als Facebook en WhatsApp en het maken van filmpjes en foto’s.

Anno 2020 heb je dus ook geen camera meer nodig. Alles wat je hiermee kunt, kun je tegenwoordig op je smartphone doen. Je moet wel weten hoe je dit moet doen.

Hoe beter foto's maken met je smartphone

Hoe maak je betere foto’s met je smartphone?

Ben jij nog geen echte topfotograaf, dan zijn deze tips zeker iets voor jou. Bijna elk telefoontoestel dat uitkomt beschikt over een uitstekende camera met minimaal 6 megapixels aan kwaliteit. Hoe beter foto’s maken met je smartphone lees je hier.

  1. Gebruik de knop in plaats van je touchscreen – maak je veel foto’s met je mobieltje, dan heb je vast wel eens gemerkt dat je nog al kunt gaan trillen nét voordat je een plaatje wilt schieten. Een goede tip om dit te voorkomen is om de fysieke drukknop te gebruiken in plaats van je touchscreen.
Gerelateerd nieuws  5 Redenen waarom jij een kat zou moeten hebben

 

  1. Detecteer gezichten – Maak je een foto van één of meerdere personen, dan kun je met je smartphone de gezichten van deze mensen scherp stellen. Hierdoor kun je iedereen duidelijk op de foto zetten.
  2. Maak niet teveel gebruik van de flitser – De flits is een wel bekende tool op je camera. Toch is het zo dat deze niet altijd zorgt voor een mooie foto. Het licht van je flitser is niet natuurlijk en bovendien maar klein. Dit maakt de foto vaak lelijker.

 

  1. Vermijd zoom – Probeer zo min mogelijk, en het liefst eigenlijk helemaal niet, gebruik te maken van in- of uitzoomen. Dit gaat ten koste van de scherpte.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

Een weekendje Maastricht in de zomer!

|
Ontspanning

Ontdek de veelzijdigheid van Maastricht

|
Ontspanning

Voetbaltechniek zelf trainen? Lees deze tips

|
Ontspanning

Wat gebeurt er allemaal op het internet?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!