Nederlandse sieradenwinkels

13/06/2021
|
191
brunott horloges

Heb je een vriend of vriendin die je wilt verrassen met een mooi sieraad? Dan is het leuk om deze te kopen bij een Nederlandse juwelier. In dit artikel bespreken we drie Nederlandse sieradenwinkels die de mooiste producten aanbieden. De eerste twee die we bespreken bieden uitsluitend damessieraden aan en zijn webshops, de laatste juwelier die we bespreken biedt zowel vrouwen, mannen als unisex sieraden aan. Zoek dus zeker niet verder naar een cadeau, en bekijk deze winkels eens.

Ocean Republic

Ocean Republic is een sieradenmerk opgezet door de Nederlands sieradenmerk opgezet door Sophie Myloe Ruijgrok. Deze prachtige dame groeide op aan een huis bij zee en heeft daar haar sieradenmerk op geïnspireerd. De studio waar ze haar sieraden ontwerpt zit aan zee en haar sieraden zijn dan ook gebaseerd op vormen die je terug vindt in de zee. Denk aan sieraden die je doen denken aan de golven, of die de vormen hebben van koraal. Bij de productie van haar sieraden houdt Sophie Myloe rekening met het milieu. Haar sieraden zijn namelijk circulair. De sieraden van het merk Ocean Republic beginnen meestal vanaf de prijs van 100 euro.

The boyscouts

The boyscouts is een Nederlandse webshop die ook uitsluitend damessieraden aanbiedt. Alle sieraden van dit merk zijn erg minimalistisch. Fantastisch voor mensen die niet van dramatische sieraden houden, maar fan zijn van subtiele vormen. Koop jij een cadeautje voor je vriendin en weet je niet zeker wat je vriendin leuk vindt? Dan is deze webshop de moeite waard om op te kijken. Doordat het zo minimalistisch is weet je vrij zeker dat iemand het mooi vindt. De minimalistische sieraden zijn beschikbaar in de kleuren zilver en goud. De prijsklasse varieert. Je kunt al een prachtig sieraad kopen voor drie tientjes, maar je kunt ook een duurder sieraad kopen van rond de 200 euro.

Gerelateerd nieuws  Wat maakt een slaapmasker zo goed?

Brunott

Brunott is de oudste juwelier van Rotterdam. De winkel is namelijk al meer dan 100 jaar oud! De oorspronkelijke juwelier vindt je dan ook in de oudste winkelstraat van Rotterdam. Brunott Rotterdam biedt meerdere sieraden aan. Een goed voorbeeld van wat Brunott aanbiedt zijn de prachtige Brunott Horloges. Deze mooie Rotterdamse horloges zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Het assortiment bestaat uit verschillende merken horloges in verschillende stijlen. Denk aan klassieke horloges, maar ook sportieve of waterproof horloges. Brunott biedt zowel heren, dames als unisex horloges aan. De prijsklasse verschilt, je kunt dus zelf bepalen wat je ongeveer uitgeeft als je gaat shoppen bij Brunott.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel
┬ę Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!