Onderscheid jezelf met goede horeca apparatuur

02/10/2020
|
60
horeca apparatuur

Vraag het elke horecabaas: horeca apparatuur is super belangrijk. Zeker voor het personeel is het prettig werken als er goede apparatuur tot hun beschikking is. Wat horeca apparatuur is? Dit zijn apparaten als bijvoorbeeld een oven, blenders en snijmachines maar ook grotere spullen als gasfornuizen, werkbanken en koelingen. Als je eten en drinken van kwaliteit wilt serveren, heb je hier ook de juiste spullen voor nodig. Heb je een nieuwe zaak, dan moet je weten dat de inkoop van horeca apparatuur vrij prijzig kan zijn. Zeker op het moment dat je op zoek bent naar kwaliteit.
Ook als je meerdere producten tegelijk besteld moet je er van uit gaan dat zo’n rekening hoog kan oplopen.

horeca apparatuur

Personeel net zo belangrijk

Natuurlijk is de juiste apparatuur van belang, maar personeel is minstens net zo waardevol. Zeker een goed serveerteam is van belang. Werken in de bediening is niet altijd even makkelijk. Hier volgen wat tips voor iedereen die in de bediening werkt of wilt gaan werken.

Oogcontact

Soms zijn er meerdere gasten die tegelijkertijd de aandacht willen trekken. Dit is moeilijk omdat je niet op meerdere plaatsen tegelijk kunt zijn. Zorg er daarom voor dat je altijd oogcontact maakt met je gasten. Oogcontact kan mensen laten bevestigen dat ze zijn opgemerkt. Een vriendelijke glimlach of een positief knikje is meestal voldoende. Meestal vinden ze het helemaal niet erg om te wachten.

Gerelateerd nieuws  Diamond painting kan jouw nieuwe ideale tijdverdrijf zijn

Wees altijd netjes

Zoals we al eerder zeiden, is bedieningswerk leuk. In de meeste van de gevallen kun je zonder enige moeite vriendelijk en beleefd zijn. Maar soms heb je te maken met vervelende gasten. Bijvoorbeeld omdat ze onrealistische verwachtingen hebben, ongeduldig zijn of te diep in het glaasje kijken. Dit is natuurlijk vervelend, maar blijf alsjeblieft altijd kalm en vriendelijk. Vind je het moeilijk? Bespreek dit vraagstuk dan met een collega zodat je samen naar een oplossing kunt zoeken.

Dit zijn de belangrijkste twee tips als het aankomt op bediening. In combinatie met goeie horeca apparatuur kun je jouw hotel, café of restaurant echt onderscheiden van de rest.

Recent

De bekendste Nederlandse influencers

26/09/2023

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!