Onderscheid jezelf met goede horeca apparatuur

02/10/2020
|
159
horeca apparatuur

Vraag het elke horecabaas: horeca apparatuur is super belangrijk. Zeker voor het personeel is het prettig werken als er goede apparatuur tot hun beschikking is. Wat horeca apparatuur is? Dit zijn apparaten als bijvoorbeeld een oven, blenders en snijmachines maar ook grotere spullen als gasfornuizen, werkbanken en koelingen. Als je eten en drinken van kwaliteit wilt serveren, heb je hier ook de juiste spullen voor nodig. Heb je een nieuwe zaak, dan moet je weten dat de inkoop van horeca apparatuur vrij prijzig kan zijn. Zeker op het moment dat je op zoek bent naar kwaliteit.
Ook als je meerdere producten tegelijk besteld moet je er van uit gaan dat zo’n rekening hoog kan oplopen.

horeca apparatuur

Personeel net zo belangrijk

Natuurlijk is de juiste apparatuur van belang, maar personeel is minstens net zo waardevol. Zeker een goed serveerteam is van belang. Werken in de bediening is niet altijd even makkelijk. Hier volgen wat tips voor iedereen die in de bediening werkt of wilt gaan werken.

Oogcontact

Soms zijn er meerdere gasten die tegelijkertijd de aandacht willen trekken. Dit is moeilijk omdat je niet op meerdere plaatsen tegelijk kunt zijn. Zorg er daarom voor dat je altijd oogcontact maakt met je gasten. Oogcontact kan mensen laten bevestigen dat ze zijn opgemerkt. Een vriendelijke glimlach of een positief knikje is meestal voldoende. Meestal vinden ze het helemaal niet erg om te wachten.

Gerelateerd nieuws  Waarom is het reinigen van je handen zo belangrijk?

Wees altijd netjes

Zoals we al eerder zeiden, is bedieningswerk leuk. In de meeste van de gevallen kun je zonder enige moeite vriendelijk en beleefd zijn. Maar soms heb je te maken met vervelende gasten. Bijvoorbeeld omdat ze onrealistische verwachtingen hebben, ongeduldig zijn of te diep in het glaasje kijken. Dit is natuurlijk vervelend, maar blijf alsjeblieft altijd kalm en vriendelijk. Vind je het moeilijk? Bespreek dit vraagstuk dan met een collega zodat je samen naar een oplossing kunt zoeken.

Dit zijn de belangrijkste twee tips als het aankomt op bediening. In combinatie met goeie horeca apparatuur kun je jouw hotel, café of restaurant echt onderscheiden van de rest.

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

|
Diensten

Begin je eigen webshop

|
Diensten

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!