Ouderwets genieten in de zomervakantie

19/07/2021
|
245

Als je in een kikkerlandje als Nederland woont is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat de zomer weer is aangebroken! We kunnen weer hele dagen buiten hangen zonder nat geregend te worden. Je hebt er al helemaal zin in, weer hele dagen buiten hangen met vrienden. Maar dan komt de vraag, wat ga je doen? Want alleen maar buiten zitten wordt ook wel erg saai na een tijdje. Gek eigenlijk, vroeger wist je altijd wel wat te verzinnen. Herbeleef die tijd met deze leuke zomerse activiteiten.

Ga kamperen in de tuin

Sommige van jullie kijken nu waarschijnlijk raar naar jullie beeldscherm. Kamperen in de tuin? Waarom niet? De veiligheid van je tuin en de gezelligheid van de natuur. Overdag zet je samen de tent op en ga je boodschappen doen. Lekkere dingen om te eten zoals je favoriete chips of nog beter… marshmallows! Maak een kampvuurtje en lange satéprikkers en geniet van heerlijk warme marshmallows onder de sterrenhemel. Wat is er nu gezelliger dan dat? Heb jij geen tuin? Dan zijn er verschillende accommodaties in de Ardennen waar je kunt kamperen.

Bezoek een rommelmarkt

Vroeger gingen we wel vaker naar rommelmarkten toe, tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer. Gek toch? Stiekem is het echt wel genieten om te neuzen tussen alle oude hebbedingetjes. Het mooiste is, je hoeft helemaal niets te kopen! We staan toch al bekend onze ‘kijken, kijken, niet kopen’ mentaliteit. Dan kun je die net zo goed eer aan doen!

Gerelateerd nieuws  Een ideale daktent voor op vakantie

Doe een speurtochten

Speurtochten? Die werden toch altijd georganiseerd door school vroeger? Waar moet je nu een speurtocht vandaan toveren? Dat dachten meer mensen en daarom is er Geocashing in het leven geroepen! Het enige wat je ervoor nodig hebt is een smartphone met een goedwerkende GPS-ontvanger. Vervolgens kun je met de app ‘geocashing’ allerlei caches vinden die door andere geocashers verstopt zijn. Heb je er een gevonden dat kun je die cashen en je naam op schrijven. Je moet het een keer geprobeerd hebben!

Bezwaarschrift Coronavirus voor verloren zomertijd

Ondanks dat je wel allerlei leuke activiteiten kunt bedenken, neemt het niet weg dat je veel leuks bent misgelopen door Corona. Had je bijvoorbeeld een festival op de planning staan? Of ging je graag elke zaterdag met vrienden op stap? Maak nu een bezwaarschrift tegen het coronavirus en laat je stem horen! Met een bezwaarschrift tegen het coronavirus worden pijnpunten zoals de mondkapjes plicht en avondklok aangepakt. Jij wilt toch ook weer een vrije zomer?

Wil je nog meer (betaalbare) activiteiten in de zomer gaan doen? In deze blog doe je inspiratie op!

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

|
Ontspanning

Waarom een open dag waardevol is

|
Ontspanning

Jezelf herontdekken: een aantal tips

|
Ontspanning

Wat doet een barber?

|
Ontspanning
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!