Schoolfoto nemen als een pro

11/10/2020
|
134

Het is een dag waar je of naar uit kijkt of een dag waar je echt niet op staat te wachten. Je staat onder druk om er goed uit te zien die dag en je kunt je waarschijnlijk nog herinneren aan een eerdere slechte ervaring met een vreselijk schoolfoto. Veel mensen maken zich terecht zorgen of ze er wel goed op zullen staan. Maar je hoeft je geen zorgen te maken er zijn veel manieren om jezelf te voorbereiden voor je schoolfoto. In deze blog zullen wij enkele tips geven om te zorgen dat je schoolfoto zo goed mogelijk verloopt.

Fotogeen kun je leren

Fotgeen zijn is iets wat je kunt leren. Neem de tijd om thuis voor de spiegel of met je telefoon je glimlach te oefenen. Probeer er achter te komen wat je beste hoek is. Als je die eenmaal hebt gevonden kun je een paar oefenselfies nemen zodat als het moment is aangekomen je zonder moeite een glimlach kun voortoveren. Probeer ook naar de schoolfotograaf te luisteren. Hij of zij heeft waarschijnlijk al jaren ervaring met foto’s maken dus zij weten precies hoe jij het beste op de foto staat dus vooral luisteren naar wat gezegd wordt.

Gerelateerd nieuws  De geschiedenis van mozaïek en glas mozaïek

Bereid je outfit voor

Zorg dat je enkele dagen van te voor je outfit voorbereid en ook wast dat je niet in de laatste minuut een outfit moet samenstellen. Probeer kleren met drukke patronen te vermijden en kies voor een shirt dat een kleur heeft die niet al te fel is. Probeer ook iets met tekst of een logo te vermijden. Zorg er ook voor dat je accessoires niet afleiden van je gezicht. Je mag rustig wat oorbellen en een ketting aan doen maar zorg wel dat ze niet al te aanwezig zijn.

Doe niets geks

Zorg dat als je van plan bent om een grote verandering in je uiterlijk te maken dat je daarmee wacht tot dat de foto genomen is. Zelfs al vind je je nieuwe haarkleur super voor het geval dat dat niet zo is wil je niet dat het op een schoolfoto vereeuwigd wordt.

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

|
Algemeen

Hoe combineer je een flare broek op kantoor?

|
Algemeen

Hoe je droomhuis te realiseren met een slimme verbouwing

|
Interieur

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!