Soms is het beter om iets rechtstreeks te zeggen!

18/01/2022
|
168
geblokkeerd op WhatsApp

WhatsApp is waarschijnlijk de app die je als allereerste download op je mobiele telefoon. Jij gebruikt WhatsApp, net als 9 miljoen andere Nederlanders, dagelijks voor van alles en nog wat. Niet vreemd natuurlijk, aangezien de app bijzonder makkelijk te begrijpen is en daarbij ook nog eens erg nuttig is. Iedereen gebruikt WhatsApp met andere doeleinden. Waar ouderen het een aantal keren per week of zelfs per maand gebruiken om familie op afstand te bereiken, gebruiken tieners en jongvolwassen het vaak elke dag om in contact te blijven met vriend(en) en vriendin(en). Dit kunnen ook gewoon casual gesprekken zijn over hoe de dag ging. Niets is meer geheim op WhatsApp, maar is dat wel handig? Wij bespreken een paar punten die je beter weg kunt laten van WhatsApp.

Iemand proficiat wensen met iets

Heb jij je zelf als een schuldig gemaakt aan deze onpersoonlijke felicitatie? Je bent niet de enige. Is iemand in je directe omgeving jarig, geslaagd voor een diploma of examen of iets dergelijks, dan is het altijd beter om deze persoon in het echt te feliciteren. Het komt altijd zo nep en forceert over als je dit via een simpel, kaal berichtje doet. Als je niet kunt bellen of je een andere reden hebt om het niet persoonlijk te doen dan is er geen probleem, maar voor je echte vrienden en je naasten mag je best wat meer moeite doen!

Gerelateerd nieuws  Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

Bewaar slecht nieuws voor in het echt

Dit is eigenlijk regel nummer 1 als het gaat om dingen die je NIET op WhatsApp moet vertellen. Er is helemaal niks mis met het aankondigen van slecht nieuws, maar bewaar het echte slechte nieuws dan voor een belletje of een real-life gesprek. Slecht nieuws kan bijvoorbeeld zijn dat je problemen hebt met je relatie en dit aan je vriend of vriendin verteld via een WhatsApp-bericht. Berichten schieten dan als snel in het verkeerde keelgat of worden fout opgevangen. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je direct geblokkeerd op Whatsapp wordt door je vriend of vriendin.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

De toekomst van online marketing

|
Diensten

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

|
Diensten

Wat moet je doen voordat je product de markt op gaat?

|
Diensten

Welke soorten advocaten zijn er?

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!