Stoere meubels van steigerbuis voor in je tuin

14/11/2021
|
160
steigerbuis meubels

Wil jij stoere meubelstukken in je tuin hebben die er ook nog eens industrieel uitzien? Dan kun je kiezen voor steigerbuis meubels. Dit is zijn exclusieve meubels, die allemaal los gekocht kunnen worden, maar ook zeker als set. De poten of het onderstel van de steigerbuis meubels zijn uitgevoerd in, je raadt het al, steigerbuizen. De steigerbuis meubels zijn allemaal gecombineerd met steigerhout, eikenhout of douglashout, waardoor dit een sfeervol karakter geeft in de tuin. Alle steigerbuizen hebben hun eigen, doorleefd karakter en zijn daarom dus exclusief. Bovendien worden alle steigerbuis meubels met de hand gemaakt.

Steigerbuis

Alles wat gemaakt is van steigerbuis heeft een stoere uitstraling en wordt gecombineerd met een bepaalde houtsoort. Hierdoor zijn de mogelijkheden om steigerbuis meubels te maken eindeloos. Een steigerbuis is duidelijk te herkennen aan het speciale frame wat gemaakt is van gegalvaniseerd staal. Dit is een metaalsoort die ontzettend sterk is en die wordt gebruikt voor het maken van steigers. Het voordeel van steigerbuis is dat het een lange levensduur heeft, dus ook je steigerbuis meubels zullen lang mee gaan.

Hout

Zoals net al gezegd kan steigerbuis met meerdere houtsoorten worden gecombineerd. Als je kiest voor steigerhout dan zorgt dat voor een sfeervol karakter in je tuin. Steigerhout heeft een old fashion look, wat tegenwoordig weer wordt gezien als trendy. Bij steigerhout kun je kiezen voor verschillende afwerkingen zoals bijvoorbeeld een zwarte, witte, grijze of oldlook afwerking. Als je kiest voor douglashout dan heb je steigerbuis meubels die wat harder zijn, duurzaam en robuust. Het douglashout is erg sterk, het komt van naaldbomen. Douglashout heeft een lange levensduur en heeft minimaal onderhoud nodig. Als laatste kun je kiezen voor eikenhout. Eikenhout is kwalitatief een goede houtsoort waar je jaren plezier van hebt. Het hout is erg hard, waardoor het hout slijtvast en duurzaam is. Eikenhout heeft een wat natuurlijkere uitstraling.

Gerelateerd nieuws  Een verhuizing naar Maastricht doorgeven

Aanschaffen

Steigerbuis meubels kun je zelf maken, maar je kunt deze meubels ook aanschaffen. Wanneer je de meubels aanschaft kun je je wensen doorgeven en dan wordt alles voor je gemaakt. Dat is handig, want zo heb je er zelf geen werk aan. Je kunt ook kijken in de webshop, hier heb je al kant-en-klare meubels in staan. Misschien heb je geluk en zit er precies hetgeen tussen wat jij zoekt.

steigerbuis meubels

 

 

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

|
Wonen

Hoe je als expat een woonruimte vind

|
Wonen

Een onvergetelijk huisfeest organiseren: zo doe je dat

|
Ontspanning, Wonen

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!