Technologische ontwikkelingen

19/05/2022
|
132
markfodged

Tegenwoordig gaat de technologie ontzettend snel. Er worden binnen een hele korte tijd heel erg veel nieuwe technische snufjes gelanceerd die veel voordelen hebben in de wereld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan robots, dit zijn industriële apparaten die worden ingezet om een taak te verrichten. Robots zorgen ervoor dat mensen steeds minder hoeven te doen, kijk maar eens in de auto-industrie. In deze industrie wordt vrijwel alles gemaakt met robots en zijn nog heel weinig mensen als personeel nodig. Deze mensen worden gebruikt om de robots te besturen.

 

De 3D printer

Een van de grootste technologische ontwikkelingen is de 3D printer. De 3D printers van markfodged zijn apparaten die kleine en grote voorwerpen kunnen uitprinten. Normaal gesproken wordt een printer gebruikt om inkt op papier te drukken. Bij een 3D printer wordt er aluminium en kunststof gebruikt om een voorwerp te creëren. De 3D printers van markfodged hebben veel voordelen. Als eerste is het een snelle manier van productie, de printers hebben namelijk een hoge druksnelheid. Ook liggen de kosten heel erg laag, kunststof is namelijk niet heel erg duur. De productie kosten van de printer zijn wel duur, maar ze kunnen heel erg lang meegaan.

Gerelateerd nieuws  Goed vindbaar online

 

Ook zijn de printers flexibel, je kan er alles mee maken als het maar binnen de bouwvolume past. Er is ook een productiecontrole, je kan namelijk de productie volgen via een computer. Zodra je een foutje ziet, kun je dit via de computer meteen aanpassen. Het laatste voordeel is de kwaliteit, de materialen worden precies ingesteld zodat het beste product kan worden geprint.

markfodged

Duurzaamheid

Het is tegenwoordig een echte trend die jaren gaat blijven; duurzaamheid. Hierbij is het heel erg belangrijk dat je tijdens je dagelijkse routines let op het milieu en de natuur. Gebruik dus niet veel gas of water en rijd niet al te vaak met de auto. Ook de 3d computer is heel erg duurzaam, er is hier namelijk nauwelijks verspilling van stoffen en materialen. Dit sluit dus perfect aan op de duurzaamheid!

 

 

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel

De oplossing voor de groeiende markt van individuele wensen

|
Financieel

Waardevolle spullen behouden bij een ontruiming

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!