Tips voor een goede Etalage

05/09/2020
|
85
store display branding

Terwijl geweldige producten en uitstekende klantenservice klanten kunnen laten terugkomen, zullen uw Visuals en branding de elementen zijn die mensen in de eerste plaats uw winkel binnen laten lopen. De etalage van uw winkel speelt hierin een grote rol, daarom moet u de stappen nemen om het zo fris en aandachttrekkend mogelijk te maken.

Tips nodig over hoe je dit bereiken? Hier zijn er een paar om je op weg te helpen:

Wees je bewust van wie je doelgroep is

Neem de tijd om na te denken over uw doelgroep. Wie wil je aantrekken? Welke soorten mensen zouden het meest profiteren van uw producten en diensten? Laat de antwoorden op deze vragen uw beslissingen leiden.

Uw etalage moet voldoende worden gericht om de juiste shoppers te verleiden, maar niet te specifiek dat het potentiële klanten zal vervreemden. Dit is iets dat Sessions Music, een muziekonderwijs bedrijf geleerd.

Volgens de marketingdirecteur Adam Williamson, omdat 75% van hun studenten waren onder de leeftijd van 15, hadden ze in eerste instantie geplakt met "kind-centric" beelden in hun displays. Ze realiseerden zich echter al snel dat dit potentiële klanten vervreemdde en misleidde om te denken dat Session Music alleen voor kinderen was.

Gerelateerd nieuws  De dubbelzinnige kracht van Oxymetholone in bodybuilding

Plaats belangrijke items op ooghoogte

Afgezien van het overwegen van uw doelgroep, moet u ook nadenken over hun perspectief.

"Waar moeten ze naar kijken? Waar moeten ze eerst kijken? Hoe kun je ze dichterbij brengen? Meestal betekent dit dat je je prime item op ooghoogte moet zetten," voegde ze eraan toe.

Doe hetzelfde met je ramen. Identificeer de belangrijkste producten of elementen van uw beeldscherm en plaats ze op ooghoogte om de aandacht van mensen te trekken.

U wilt er ook voor zorgen dat de producten groot genoeg zijn om de aandacht van het winkelend publiek te vangen.

"Het is geen goed idee om koopwaar te plaatsen die te klein is om makkelijk te zien", zegt Sophie. "Je wilt de aandacht van mensen trekken met een geweldig middelpunt dat de hoofden van mensen voor een tweede blik draait. “Een manier om mensen hun aandacht te vangen is door het gebruik van etalagemateriaal van Endless branding.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

|
Algemeen

De beste beautytips op een rijtje

|
Algemeen

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

|
Algemeen

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!