Tips voor festivalgangers

21/10/2021
|
44

Ga jij binnenkort naar een festival? Ja, heb je ook aan alles gedacht wat je moet regelen? Wij geven je een aantal tips.

Neem cashgeld mee

Tegenwoordig kun je bij bijna alle festivals pinnen om bonnen te halen. Vaak is dit ook de reden dat je veel meer uitgeeft dan dat je eigenlijk met jezelf had afgesproken. Dit is het grootste voordeel van cashgeld: je ziet wat je opmaakt. Door cash mee te nemen maak je nooit meer op dan wat je gepland had, wat de kater de dag erna al een stuk minder erg maakt. Een ander voordeel van cashgeld, is dat er geregeld mensen uit het publiek bonnen verkopen voor minder geld, bijvoorbeeld omdat ze de persoon achter de kassa kennen of omdat ze er simpelweg van af moeten. Zo heb je niet alleen grip op je uitgaven, maar kan je met een beetje geluk ook nog geld besparen!

Preparation is key

Voorbereiding is het halve werk: ook wanneer je naar een festival gaat. Grote kans dat je op de hele dag niet veel meer eet dan een frietje of een pizzastuk. Daarbij drinken de meeste festivalgangers ook nog een aantal liter bier over de dag heen. Een combinatie die je gegarandeerd een gruwelijke kater gaat geven. Probeer daarom ook altijd stevig te ontbijten voordat je gaat, zodat je in ieder geval een goede bodem hebt. Als je dat doet en je drinkt tussendoor wat water, zul je merken dat de kater de dag erna best meevalt.

Gerelateerd nieuws  We mogen weer binnen sporten

De bus is vol! En nu?

Stel je gaat naar een festival in Den Bosch: de bus is vol; je moet eigen vervoer regelen; je typt in Google ‘den bosch taxi’; je klikt op de eerste beste website die je ziet en komt erachter dat de prijs zo belachelijk hoog is, dat je liever tot 6 uur ’s ochtends wacht om de laatste trein te pakken. Als het festival om 4 of 5 uur 's nachts is afgelopen kan dat uiteraard ook prima, maar niemand heeft zin om langer dan een uur op het station te wachten na een feestje. De key is dan ook om niet de eerste beste website aan te klikken. Aangezien de prijzen van taxi’s zeer uiteenlopen, is het slim om goed je research te doen. Als je de volgende keer een taxi nodig hebt, typ dan ‘den bosch taxi prijsvergelijk’ in plaats van alleen ‘den bosch taxi’. Op deze manier heb je altijd gegarandeerd de beste prijs.

den bosch taxi

 

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!