Top 3 musthave luxeartikelen

21/05/2022
|
165
wijnrekken

De coronacrisis lijkt voorbij te zijn en je bent al een aantal jaar niet op vakantie geweest. Toch wil je iets leuks kopen van al dat gespaarde geld. Wellicht ben je opzoek naar iets nieuws voor in de woonkamer of tuin. In deze blog vind je de top 3 luxeartikelen die niet mogen ontbreken in jouw huis!

 

1. Wijnkoelkast en wijnrekken

Wanneer er mensen over de vloer komen, loop je vaak tegen het probleem aan dat je maar een fles wijn koud hebt staan. De koelkast zit vol met andere producten die belangrijker zijn om gekoeld te bewaren. Wijn kan tenslotte op kamertemperatuur bewaard worden voordat het verkoeld wordt. Voor dit probleem bestaat gelukkig een oplossing: een wijnkoelkast. Een wijnkoelkast kan uitsluitend gevuld worden met wijn. Op deze manier heb je altijd een gekoelde fles paraat staan. Kies ervoor om naast je nieuwe wijnkoelkast te investeren in een wijnrek. Wijnrekken zijn handig voor het opslaan van tientallen flessen wijn in de kelder.

 

2. Een tuinkamer

Een tuinkamer is de perfecte plek om in de zomeravonden na te genieten va het mooie weer onder het genot van een drankje. Een tuinkamer kan echter ook geschikt zijn voor de wat koude dagen. Kijk wanneer je van plan bent om het hele jaar door gebruik te maken van de kamer naar een kachel of haard. Let erop dat de haard of kachel goed wordt gemonteerd in verband met brandgevaar sinds de meeste tuinkamers van hout worden gemaakt. Een tuinkamer is het ideale zomerproject voor aankomend jaar wanneer je zelf een echte klusser bent. Kijk om internet voor inspiratie voor jouw gloednieuwe tuinkamer!

Gerelateerd nieuws  Op jacht naar jouw droomhuis

3. Kingsize bed

Een bed? Jazeker! Het belang van slaap wordt vaak onderschat. Een goede dag start met een goede nachtrust. Een goed bed speelt hier een grote rol in. Al helemaal als je bedenkt dat je elke dag gemiddeld 8 uur slaap nodig hebt. 8 uur slaap over een dag van 24 uur wijst erop dat je 1/3e van je leven besteed op een bed. Bedden zijn zoals je weet niet goedkoop. En dat hoeft ook niet. Zie het meer als een waardevolle investering in een plek waar je het meest van je leven zal doorbrengen. Daarom is het van groot belang om te kijken bed en matras van uiterste kwaliteit. Het is tijd om gedag te zeggen tegen je oude bed en vanavond nog te genieten van een van je beste beslissingen.

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

|
Wonen

Hoe je als expat een woonruimte vind

|
Wonen

Een onvergetelijk huisfeest organiseren: zo doe je dat

|
Ontspanning, Wonen

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!