Verhuizen naar Landgraaf

05/04/2020
|
73

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. De gemeente telt 37.591 inwoners en heeft een oppervlakte van 24,68 km². Landgraaf is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en de gemeente Landgraaf neemt deel aan het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg. Landgraaf staat vooral bekend om de grote indoor wintersport activiteiten bij SnowWorld. Voor de nog sportievere onder ons kunnen ze de 4 trappen naar SnowWorld oplopen en aflopen, dit is een goede workout. Landgraaf is groot maar wel gezellig.

Slotenmaker

Inbrekers in Landgraaf

In 2020 zijn er in Landgraaf tot nu toe 26 woning inbraken gepleegd. Dit is een stuk minder dan in 2017 toen waren er op dit moment al 60 woninginbraken gepleegd. De reden voor deze forse daling is niet duidelijk, wel word er veel gedacht aan de Lock down. Dan breek je natuurlijk minder makkelijk in als iedereen thuis zit. De mensen in Landgraaf beveiligen zichzelf wel goed door een slotenmaker in Landgraaf veilige sloten te laten zetten. Als je jezelf ook onveilig voelt kun je altijd kijken voor een slotenspecialist in jouw buurt.

 

Hoe komen ze je huis binnen?

Er zijn veel manieren waarmee inbrekers je huis binnen komen, als je een paar manieren weet kun je hier misschien extra op letten. Inbrekers kunnen aanbellen met een smoesje en zo je huis binnenkomen. Dit heet een babbeltruc. Babbeltrucs worden door zowel keurig uitziende als juist zielig uitziende personen gepleegd. Wees gezond wantrouwig aan de deur! Inbrekers kunnen een deur of raam intrappen om een woning binnen te komen. Het is lastig om dit soort inbraken te voorkomen. Tip: om dit bij je woning te voorkomen kunt je je deur verstevigen met een extra slot op kniehoogte, of een stevigere deur plaatsen. Als je waardevolle spullen uit het zicht opbergt, zal een inbreker minder snel geneigd zijn jou woning uit te kiezen. Inbrekers kunnen met een tang de cilinder van het deurslot afbreken en eruit trekken. Zonder cilinder is de deur zó te openen. Tip: om dit bij jouw woning te voorkomen raden wij je aan om goedgekeurde sloten met bijbehorend bouwbeslag in je deuren en ramen te installeren en deze ook altijd te gebruiken.

Gerelateerd nieuws  5 Redenen waarom je moet verhuizen naar Sittard

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

De magie van verlichting in de woonkamer

|
Wonen

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De beste manieren om geld te verdienen met je oude spullen

|
Algemeen, Wonen

Onmisbare decoratieve elementen voor in huis

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!