Waarom online daten een goed idee is

24/09/2021
|
232
Apcalis Oral Jelly

De dagen dat je een café binnenliep en een praatje aanknoopte met een persoon die je aantrekkelijk vond zijn voorbij. Sommige ontmoeten elkaar nog steeds tijdens het uitgaan, op vakantie of tijdens een andere vrijetijdsbesteding, maar dit lijkt steeds meer verleden tijd. Steeds vaker krijgen mensen een relatie via het internet. Van de stellen die de afgelopen jaren zijn gaan samenwonen, heeft ruim 13 procent een relatie gekregen via het internet. Ook gescheiden mensen vinden een nieuwe partner meestal via het internet.

Fascinerend fenomeen

Online daten, vooral via dating-apps blijft een fascinerend fenomeen. Mensen worden verliefd op de virtuele versie van een ander. Je weet namelijk niet hoe een andere in het echt eruitziet en, of diegene ook lijkt op degene die je in gedachten had. Op dating-apps beoordeel je iemand op een goede foto en een leuk tekstje. Als je hierover na gaat denken is het eigenlijk best wel apart. Je beoordeelt op een foto of je met diegene je toekomst door wil brengen.

Foto en een tekstje

Er zijn natuurlijk vele succesvolle relaties die zijn ontstaan door dating-apps. Maar hoe groot is de kan dan er een relatie uit een dating app komt en standhoudt? Waar moet je op letten als je een profiel aanmaakt en iemand anders beoordeelt? Naast een foto zie je bij een datingprofiel een klein tekstje over de persoonlijkheid van een iemand. Uit onderzoek is gebleken dat we mensen aantrekkelijker vinden als we denken dat ze een goede persoonlijkheid hebben. Psycholoog Leslie Zebrowitz beweert dat je wel op een knapper persoon kan vallen als jezelf, maar dat je toch meestal eindigt met iemand die op hetzelfde niveau qua knapheid zit.

Gerelateerd nieuws  Het leukste verjaardagsfeest

Tindertaboe

Vaak worden er uitspraken gedaan als “Tinder is alleen voor seks”. Dit is onzin. Tuurlijk zijn er mensen die een dating-app alleen maar gebruiken voor seks, maar wat dan nog? Als dat is waar ze naar op zoek zijn, zou het geen probleem moeten zijn. Het betekent niet dat je online geen relatie kan vinden. Heb je met je tinderdate afgesproken om een avondje het bed te delen, maar heeft je date een erectiestoornis? Dan kan hij Apcalis Oral Jelly gebruiken. Apcalis Oral Jelly werkt binnen 30 minuten. De Apcalis Oral Jelly is gemakkelijk te consumeren.

Bekijk ook Tips voor het geven van een hemelse massage

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

De juiste reclame voor meer conversie

|
Algemeen

Géén goede marketing: anti-marketing

|
Algemeen

5 Tips om je interieur een make over te geven

|
Interieur

Faalangst voor je rijexamen? Bekijk deze tips

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!