Wanneer ben je een huisbaas?

01/06/2019
|
149
real estate

Iedereen die de taal Engels een beetje onder de knie heeft is de term ‘landlord’ waarschijnlijk wel eens tegengekomen. Landlord betekent in het Nederlands huisbaas. Een huisbaas heeft dus een of meerdere huizen of panden die hij weer onderverhuurt. In ruil hiervoor ontvangt hij rente. Wanneer je een huisbaas bent is dit een manier van passief inkomen. Het is niet dat je er niet voor hoeft te werken, maar als je vergelijkt wat je ermee verdiend hoef je er relatief weinig uren voor te werken. Dit betekent niet dat het makkelijk is om een verhuurder of huisbaas te worden. Om zo ver te komen heb je een flink eigen vermogen nodig om de investeringen te kunnen doen.

Augmented reality-game

Een huisbaas worden is niet eenvoudig. Het vergt een flinke investering en is daarom niet voor eenieder weggelegd. Toch kun je erachter komen hoe het is om een landlord te zijn. Download Landlord Go, een online game die je kunt downloaden in de Google play store. Via deze game kom je erachter hoe het is om real estate te bezitten en te verhuren. Landlord GO is een spel dat het leven van een huisbaas goed nabootst. Koop, verkoop en verhuur verschillende soorten huizen, kantoorgebouwen en nog veel meer. Alle locaties in het spel zijn gebaseerd op locaties in het echte leven. Steden als New York, Parijs en Sydney zijn voor elke speler toegankelijk.

Gerelateerd nieuws  Zo werk je met een kleurenthema in de kerstboom:

 

real estate

 

Speelwijze

Als het spel voor het eerst opstart zul je zien dat je begint met een vermogen van 50.000 dollar. Dit bedrag is uiteraard virtueel. Vervolgens kun je investeringen gaan doen. Door op de gebouwen te klikken krijg je verschillende opties, zoals het kopen van het gebouw. De game is ook geschikt om met meerdere vrienden tegelijkertijd te spelen. Door met elkaar te spelen kom je erachter wie de beste zakenman of zakenvrouw in het gezelschap is. Je kunt geld en bezittingen onderling ruilen om zo de rijkste speler van allemaal te worden. Landlord GO is behalve leuk ook erg leerzaam en laat jou zien hoe je het beste met je geld kunt omgaan.

Recent

Hoe verminder je verpakkingsafval?

21/05/2024

De toekomst van online marketing

21/05/2024

Een weekendje Maastricht in de zomer!

06/05/2024

Het gedoogbeleid van Nederland

03/05/2024

Hoe SEO bedrijven helpt om te groeien

01/05/2024

Meer in deze categorie

Hoe verminder je verpakkingsafval?

|
Algemeen

Het gedoogbeleid van Nederland

|
Algemeen

Upgrade je keuken: trends die geen verbouwing vereisen

|
Interieur, Wonen

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!