Word je uitgenodigd op kraamvisite dan is dat een hele eer, zeker als je dit voor de eerste keer doet.
Maar er wordt wel iets van je verwacht als je naar de baby komt kijken, namelijk dat je een gepast en origineel kraamcadeau meeneemt. Wat is een kraamcadeau? Het is vergelijkbaar met een ‘normaal’ cadeau, alleen is het toch anders. Ga je op zoek naar een kraamcadeau, dan probeer je er eigenlijk op te letten dat het cadeau praktisch is, dat het gezin er echt iets aan heeft. Een taart of bloemetje is leuk, maar dat is geen origineel kraamcadeau. Het gezin heeft er dan ook niet zo veel aan.

Hoe koop je een origineel kraamcadeau?

Nu komt de uitdaging: daadwerkelijk op zoek gaan naar een origineel kraamcadeau. Hoe doe je dit precies? Ten eerste zit je altijd goed als je iets koopt waar het jonge gezien ook iets aan heeft. Een goede tip is een gepersonaliseerd geschenk. In deze blog bespreken we een paar populaire voorbeelden van originele kraamcadeau ’s.

Gepersonaliseerd cadeautje

Een onesie met de initialen of de naam van de baby erin bijvoorbeeld. Dit is erg functioneel en tegelijkertijd ook een herinnering voor later. Deze zou je voor jaren kunnen bewaren en kunnen laten zien aan het kind wanneer deze ouder is. Een goed voorbeeld van cadeau dat je zou kunnen geven dus!

Voorleesboeken

Je hebt kinderboeken in alle soorten, maten en thema’s. Jouw ouders lazen dit je waarschijnlijk ook voor toen je nog klein was! Dit is eigenlijk een must have voor elke baby of kind. Een prima tip voor jou wanneer je op zoek gaat naar een cadeau. Wederom zijn voorleesboeken een cadeau dat lang bewaard zal worden. Daar komt ook nog eens bij dat ze een bijdrage leveren aan de opvoeding van het kind. Een typische combinatie fan functionaliteit en plezier.

Lees ook:  Zo vind jij de bruidsjurk van je dromen

Denk er goed over na

Als laatste tip willen we je meegeven dat je echt de tijd moet nemen voordat je een origineel kraamcadeau aanschaft. Er is namelijk maar een kans om het goed te doen, kies dus wijs en weeg je opties af!