Wat is een waterpijp?

18/09/2021
|
32
waterpijp kopen

Een waterpijp is een instrument waarmee je speciale waterpijptabak of kruidenmengsels kan roken.  Vooral jongeren gebruiken een waterpijp. Een waterpijp kopen is namelijk niet heel duur. Je begint met het plaatsen van de rookwaren in een speciaal kommetje waar gaten inzitten. Hier wordt aluminiumfolie geplaatst en daarop een verhittingsbron wat meestal een kooltje is.

Doormiddel van een mondstuk kan je aan de slang zuigen en hier wordt dan lucht door de kom getrokken. De rook wordt via de pijp en de vaas met water gezogen en komt hierdoor in je mond en longen. De hitte van de kooltjes wordt door de kom getrokken. Hierdoor wordt niks verbrand alleen verhit.

waterpijp kopen

 

Geschiedenis van de waterpijp

De waterpijp bestaat eigenlijk al heel lang. Het is uitgevonden in India. Dit is gebeurd toen de Europeanen de tabak introduceerde aan India. De Indiërs begonnen hierdoor met het experimenteren om te roken. Ze probeerde allerlei nieuwe apparaten te ontwikkelen, en hierdoor ontstond de waterpijp. En hierdoor werd er ook weer veel nieuw tabak uitgevonden.

Maar de waterpijp bleef niet alleen in India, hij werd snel verspreid over Iran en de Arabische wereld. En ook in deze landen wordt nog steeds veel waterpijp gerookt. Maar tegenwoordig kun je overal een waterpijp kopen.

Gerelateerd nieuws  5 Manieren om liefde te tonen

 

De voordelen van de waterpijp

Waterpijp roken heeft best veel voordelen als je niet geïnteresseerd bent in normaal roken. Het gebruik van een waterpijp is heel makkelijk, daardoor kan iedereen een waterpijp kopen. Er zijn namelijk maar 4 onderdelen en als je het eenmaal een keer hebt gedaan zal het je de volgende keer ook weer lukken.

En als je klaar bent met het roken kun je het ook weer super makkelijk schoonmaken. En dat is natuurlijk altijd fijn. Als je namelijk iets makkelijk schoon kunt maken zul je dit ook eerder doen. En dat zorgt voor een beter onderhoud en dan kan je waterpijp veel langer meegaan.

Ook is het gebruik van een waterpijp veel fijner voor je keel. Dit komt omdat de rook eerst wordt gefilterd door het water en ook koelt de rook dan een stuk af. En dit voelt een stuk fijner aan ook voor gevorderde rokers.

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

|
Algemeen

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

|
Interieur

De vele voordelen van sedum matten

|
Algemeen, Wonen

De dubbelzinnige kracht van Oxymetholone in bodybuilding

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!