Wat te doen tegen snurken

07/12/2020
|
106

Snurken is een interessante aandoening want je hebt er niet alleen zelf last van maar de mensen in jouw omgeving hebben er ongetwijfeld last van. Snurken is een teken vaan slaap-apneu en kan het gevolg zijn van een verstoord lichaam. Maar wat te doen tegen snurken? Gelukkig zijn er veel oplossingen op de markt om snurken tegen te gaan.

Ademhaling strips

Een van de veelgebruikte oplossingen voor snurken zijn ademhaling strips. Deze strips zijn een soort pleister die je op je neus kunt plaatsen. Deze pleisters zorgen er voor dat je neus wat verder geopend wordt en zo meer lucht naar binnen kan. Deze oplossing is het minst ingrepen vergeleken met de anderen echter kan over de jaren best wat kosten aangezien de strips niet de goedkoopste zijn.

Goede slaappositie

Een ander punt om op te letten is dat je tijdens je slaap in een goede positie ligt. Mensen die snurken liggen vaak op hun rug, probeer op je zij te gaan liggen en als je nog steeds last van snurken hebt probeer je hoofd iets hoger te plaatsen doormiddel van een extra kussen of iets dergelijks. Voor veel mensen is deze oplossing al goed genoeg aangezien het de luchtwegen iets verder opent dan normaal.

Gerelateerd nieuws  Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

Wat als al deze tips niet helpen

De laatste twee tips die wij hebben zijn wat omvangrijker en zullen niet snel uit te proberen zijn maar zullen wellicht het verschil kunnen maken tussen slapeloze nachten en een goede nachtrust. De eerste is wat makkelijker maar als je overwichtig bent dan kan afvallen de oplossing zijn voor jouw snurkgedrag. Als dit niet werkt dan is de enige ander optie met je huisarts in gesprek te gaan en een ingrijpende operatie te ondergaan die de blokkade verwijdert.

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

|
Algemeen

De evolutie van juridische dienstverlening

|
Algemeen

Selectiecriteria voor een rolsteiger aanhanger: Kies de juiste aanhangwagen voor uw rolsteigers

|
Algemeen

Trends in de jacht markt en de evoluerende rol van de jachtmakelaardij

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!