Zo bescherm je jouw gloednieuwe vloer

18/04/2022
|
133
scratchnomore

Heb jij een nieuwe vloer in je woonkamer of keuken? Dan is dat natuurlijk erg leuk. Een nieuwe vloer kan de sfeer van de ruimte namelijk compleet veranderen en meer sfeer geven. Toch wordt er in huis geleefd en zal de vloer ook beschadigd raken. We begrijpen maar al te goed dat dit het laatste is dat je wilt. Maar hoe bescherm je nou je nieuwe vloer goed? Daar zijn enkele goedkope en makkelijke oplossingen voor.

Wieltjes

Aangezien veel mensen nu thuiswerken, wordt er vaker met de stoel geschoven dan normaal. Door wieltjes onder je stoel te bevestigen kun je niet alleen makkelijker bewegen, maar dit beschermt je vloer ook net wat beter. Wil je toch het liefste elke vorm van krassen voorkomen? Dan kun je een speciale vloermat voor je bureaustoel kopen. Meestal is dit een doorzichtige plastic mat waar de wieltjes prima over kunnen rollen.

Vilt

Liever geen wieltjes of een plastic mat? Als je een gladde vloer hebt, zoals hout of laminaat biedt vilt ook een uitkomst. Vilt kun je gemakkelijk en snel zelf onder de poten van je stoelen bevestigen. Door het gebruik van viltjes schuift de stoel net wat makkelijker en is de kans op krassen een stuk minder. Viltjes hebben vrijwel altijd van zichzelf een plakrandje om ze mee vast te plakken. Let wel op dat je ze na verloop van tijd vervangt. Doe je dit niet op tijd, dan kunnen er als nog krassen op de vloer ontstaan.

Gerelateerd nieuws  Stoere meubels van steigerbuis voor in je tuin

Scratchnomore

Scratchnomore is een speciaal beschermvoetje die ongeveer twee jaar meegaat. Het zijn speciale stoeldoppen met een borsteltje. Hierdoor komt de poot op geen enkele plek op de vloer en is er geen enkele kans op krassen. Wel moeten de pootjes regelmatig onderhouden worden om in topconditie te blijven.

Recent

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

18/04/2024

Duurzaam reizen: hoe kun je milieubewust op vakantie gaan?

17/04/2024

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

26/03/2024

5 Handige borduurtips

20/03/2024

Wat doet een mediator?

20/03/2024

Meer in deze categorie

Vijf handige tips voor een soepele verhuizing

|
Wonen

Hoe je als expat een woonruimte vind

|
Wonen

Een onvergetelijk huisfeest organiseren: zo doe je dat

|
Ontspanning, Wonen

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

|
Wonen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!