Zo werk je met een kleurenthema in de kerstboom:

28/09/2021
|
163
kerstboom

Elk jaar rond deze periode ga je weer nadenken over hoe jij je kerstboom het mooiste kan versieren. Veel mensen doen maar wat en hangen alles op in de pop-up kerstboom wat ze maar leuk vinden. Maar tegenwoordig zie je ook dat veel mensen kiezen voor een kleurenthema in de kerstboom. Dit concept begon eigenlijk vooral bij winkels in de showroom, maar nu is het ook helemaal een trend om het thuis te doen.

Waar moet je beginnen?

Denk eerst na over welke kleuren jij zelf erg leuk vindt. Blijf vooral dicht bij jezelf en kies niet iets wat eigenlijk helemaal niet bij je past. Dan is het eigenlijk een kwestie van mixen en matchen. Kijk naar wat voor soort kerstballen je in de boom wilt hangen, of je een piek of een ster wilt, wat voor soort guirlandes je wilt hebben enzovoort.

De trends

Elk jaar komen er weer nieuwe trends als het gaat om de kerstperiode. Dit jaar zijn het de kleurenthema’s in de boom. Hieronder ga ik drie kleurenthema’s bespreken die dit jaar weer helemaal terug gaan komen:

  1. Blauw, zilver & wit: Deze drie kleuren zijn perfect voor een lekkere, koude en gezellige winter. Het straalt echt een koude winter uit. Daarbij is het heel leuk om nepsneeuw toe te voegen, voor een gezelliger effect!
  2. Wit, goud & rood: deze drie kleuren MOET je wel gezien hebben het afgelopen jaar! Alle etalages van de winkels zijn versierd met dit thema. Het straalt romantiek en liefde uit. Het is dus het perfecte kleurenthema voor de komende feestdagen.
  3. Zilver & goud: Zilver en goud zijn altijd goed. Deze kleuren zijn los van elkaar al erg mooi, maar samen geven ze een extra feestelijke uitstraling. Dit is dus ook echt prachtig kleurenthema voor in de kerstboom!
Gerelateerd nieuws  Rotterdam als toerist bezoeken

Kerstverlichting.nl heeft een super breed assortiment met alles wat je nodig hebt om de kerstboom te versieren. Zoals je inmiddels wel doorhad kan je het zo gek maken als je wilt. Doe vooral inspiratie op kerstverlichting.nl en maak er wat leuks van.

 

Recent

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

14/02/2024

Hoe maak je optimaal gebruik van je zonnepanelen?

13/02/2024

Welke soorten advocaten zijn er?

27/01/2024

Boho-chic design: wereldse invloeden in huis halen

23/01/2024

Wat maakt een dakspecialist anders dan een algemene aannemer

23/01/2024

Meer in deze categorie

Voordelen en nadelen van een WooCommerce webshop

|
Algemeen

De evolutie van juridische dienstverlening

|
Algemeen

Selectiecriteria voor een rolsteiger aanhanger: Kies de juiste aanhangwagen voor uw rolsteigers

|
Algemeen

Trends in de jacht markt en de evoluerende rol van de jachtmakelaardij

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!