Zo werk je met een kleurenthema in de kerstboom:

28/09/2021
|
221
kerstboom

Elk jaar rond deze periode ga je weer nadenken over hoe jij je kerstboom het mooiste kan versieren. Veel mensen doen maar wat en hangen alles op in de pop-up kerstboom wat ze maar leuk vinden. Maar tegenwoordig zie je ook dat veel mensen kiezen voor een kleurenthema in de kerstboom. Dit concept begon eigenlijk vooral bij winkels in de showroom, maar nu is het ook helemaal een trend om het thuis te doen.

Waar moet je beginnen?

Denk eerst na over welke kleuren jij zelf erg leuk vindt. Blijf vooral dicht bij jezelf en kies niet iets wat eigenlijk helemaal niet bij je past. Dan is het eigenlijk een kwestie van mixen en matchen. Kijk naar wat voor soort kerstballen je in de boom wilt hangen, of je een piek of een ster wilt, wat voor soort guirlandes je wilt hebben enzovoort.

De trends

Elk jaar komen er weer nieuwe trends als het gaat om de kerstperiode. Dit jaar zijn het de kleurenthema’s in de boom. Hieronder ga ik drie kleurenthema’s bespreken die dit jaar weer helemaal terug gaan komen:

  1. Blauw, zilver & wit: Deze drie kleuren zijn perfect voor een lekkere, koude en gezellige winter. Het straalt echt een koude winter uit. Daarbij is het heel leuk om nepsneeuw toe te voegen, voor een gezelliger effect!
  2. Wit, goud & rood: deze drie kleuren MOET je wel gezien hebben het afgelopen jaar! Alle etalages van de winkels zijn versierd met dit thema. Het straalt romantiek en liefde uit. Het is dus het perfecte kleurenthema voor de komende feestdagen.
  3. Zilver & goud: Zilver en goud zijn altijd goed. Deze kleuren zijn los van elkaar al erg mooi, maar samen geven ze een extra feestelijke uitstraling. Dit is dus ook echt prachtig kleurenthema voor in de kerstboom!
Gerelateerd nieuws  De gezondheidsvoordelen van een biologisch matras

Kerstverlichting.nl heeft een super breed assortiment met alles wat je nodig hebt om de kerstboom te versieren. Zoals je inmiddels wel doorhad kan je het zo gek maken als je wilt. Doe vooral inspiratie op kerstverlichting.nl en maak er wat leuks van.

 

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

De juiste reclame voor meer conversie

|
Algemeen

Géén goede marketing: anti-marketing

|
Algemeen

5 Tips om je interieur een make over te geven

|
Interieur

Faalangst voor je rijexamen? Bekijk deze tips

|
Algemeen
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!