Zoektocht naar een nieuwe baan

19/01/2019
|
91
Outplacement

Als je op zoek bent naar een baan kan outplacement je hierbij helpen. Ze zoeken namelijk de perfecte match voor jou. Outplacement helpt jou dus bij het vinden van een nieuwe baan. Ze vragen je jouw gegevens en wensen te verwerken in een persoonlijk profiel. Hierdoor komen jouw kwaliteiten en ervaringen naar boven. Op basis van de gegevens komen de juiste matches naar boven.

Verschillende programma’s

Ze willen jou zo goed mogelijk helpen. Niet alleen bij het vinden van een nieuwe baan, maar ook bij je persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben ze 2 verschillende programma’s opgesteld.

Programma A duurt 3 maanden en kost 1500 euro, terwijl programma B 6 maanden duurt en 2000 euro kost. Bij beide programma’s beginnen ze met het testen van je inzet. Wat hiermee wordt bedoeld is dat je 3 soorten testen ondergaat. Deze testen hebben betrekking op jouw persoonlijk en op de werkzaamheden. De resultaten van deze tests geven een goed beeld van jou. Vervolgens krijg je een loopbaancoach die jouw gedurende 5 uren gaat begeleiden. Dit alles gebeurt online. Het is de bedoeling dat je samen met je coach thema’s gaat bespreken die jouw op hun beurt weer helpen een nieuwe baan te vinden. Weet jij van jezelf dat je moeite hebt bij het maken van een professioneel cv of een LinkedIn profiel? Geen zorgen. Jouw online coach helpt je hier graag bij. Tenslotte heb je iets wat jobsearching heet. Hierbij krijg je gedurende 3 maanden toegang tot een account. Met dit account kun je meer dan 200.000 verschillende vacatures kiezen.

Gerelateerd nieuws  Hoe kies je de juiste kleding voor je werk

Outplacement

Uitgebreider

De zaken die je hiervoor hebben gelezen zitten in beide programma’s verwerkt. Je vraagt je waarschijnlijk af wat er dan precies verschillend is. Het verschil zit m’ in een aantal extra zaken die wel bij programma B zitten maar niet bij programma A. Dit is als eerste te cv-check. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw cv wordt van begin tot eind nagekeken en daarna volledig afgestemd op jouw wensen. Als laatste heb je het online leerplatform. Dit is ideaal voor jou op het moment dat je jezelf wilt doorontwikkelen. Via dit platform krijg je namelijk de kans om een paar honderd trainingen en opleidingen te volgen. Dit maakt jouw kans op het vinden van een baan groter.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Ondernemerschap in het digitale tijdperk: kansen en uitdagingen

|
Algemeen, Financieel

Bouw aan je toekomst met sparen

|
Algemeen, Financieel

De oplossing voor de groeiende markt van individuele wensen

|
Financieel

Waardevolle spullen behouden bij een ontruiming

|
Algemeen, Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!