Zuiniger met je spullen zijn

27/07/2021
|
256
dewalt gereedschap

In een wereld waar het woord klimaatcrisis steeds vaker valt is duurzaamheid niet alleen een veelbesproken onderwerp, maar het is ook hip! Tot spijt van sommigen zijn de kringloopzaken steeds populairder geworden en worden de beste producten zo uit het assortiment tweedehands artikelen gevist. Voor het milieu is het echter wel fijn dat er steeds meer recycled en upcycled wordt.

Upcycling

Om met die laatste maar meteen in huis te vallen, upcycling is de kunst van het moderniseren van producten. Om iets dat niet zo bruikbaar meer lijkt weer bruikbaar te maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in allerlei gekke lampen die alledaagse producten gebruiken als buitenkant. Een brandblusser met een lamp erin bijvoorbeeld, of een paraplu. Zo krijgt iets dat eerst nog rotzooi was een bijzondere plek in je huis, met soms zelfs het status van “kunst”.

De levensduur van je apparatuur verlengen met Dewalt gereedschap

Sommige mensen willen het liefste het nieuwste van het nieuwste hebben of schrijven hun apparaat meteen af zodra het mankementen begint te tonen. In een consumentencultuur is dit logisch, maar het kan vrijwel altijd beter. Zo heb je voor de “nieuwste van het nieuwste” mensen de Fairphone, een modulaire telefoon waarbij je simpelweg modules kunt vervangen om hem te upgraden. Geen Fairphone? Een accu of een scherm is ook zo vervangen, en als je niet het laatste model van jouw merk telefoon hebt niet eens zo duur. Zo kun je bij Dewalt gereedschap makkelijk een accu bestellen voor jouw model laptop en deze nog even een jaar of twee langer gebruiken. Sites zoals die van Dewalt gereedschap zijn vaak voordelig omdat ze groot inkopen.

Gerelateerd nieuws  De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

dewalt gereedschap

En natuurlijk, gewoon beter zijn

Over de levensduur van je apparatuur verlengen gesproken, ja, je telefoon valt tegenwoordig snel kapot. De moderne schermpjes kunnen helemaal niet zoveel meer hebben en fabrikanten weten dat dondersgoed. Dacht je dat het toeval was dat je een schermreparatie makkelijk 100 tot 200 euro kost? Nou, mooi niet hoor! Daarom, wees de makers lekker te slim af en zorg dat je de juiste hoesjes en schermbeschermers aanschaft voor je telefoon. Zo hebben ze niets meer te zeggen omdat je telefoon niet kapot te krijgen is. Ook het onderhoud van jouw koelkast, desktop en andere apparaten zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Een schoon apparaat is een blij apparaat!

Recent

Psychologische aspecten van webdesign

04/07/2024

Wat zijn de eerste stappen bij het plannen van een bruiloft?

27/06/2024

Deze elektrische auto's zie je het vaakst

25/06/2024

Waarom een open dag waardevol is

21/06/2024

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!