4 te gekke Odoo implementaties!

04/12/2020
|
62
odoo implementatie

Draait jouw bedrijf ook op tientallen programma’s en systemen die tezamen de zaken op orde stellen? Dan ben je niet de enige! Echter is het nadeel van zoveel digitale oplossingen dat ze vaak elk een andere gebruikswijze hebben en slecht samenwerken. Een Odoo implementatie kan wel eens de oplossing zijn. Odoo is een uitgebreide softwareoplossing die beschikt over meerdere apps die tezamen aan alle zakelijke behoeftes voldoen. Ze zijn perfect met elkaar geïntegreerd en kunnen uren aan tijd besparen die normaal gespendeerd wordt aan het oplossen van programmakoppel-fouten. Welke apps jij écht nodig hebt? Die benoemen we hieronder.

Laat je online winkel op tijd pakketjes versturen

Elke webshophouder verzend met regelmaat pakketjes, en is erachter gekomen dat dit vaak een uitdaging kan zijn. Zo is het niet altijd even duidelijk wanneer welk pakketje nou echt moet worden opgestuurd. Hier wordt vaak veel tijd aan besteed, terwijl de Delivery Date Scheduler oplossing van Odoo dit helemaal automatiseert! Het programma is verwerkt in je webshop, en geeft alleen beschikbare bezorgingsdata weer. Hierdoor zullen ze altijd een datum kiezen die haalbaar is en worden teleurstellingen voorkomen. Een bijkomend voordeel is dat dit programma tevens verschillende notificaties stuurt wanneer het tijd wordt dat jij het pakketje ook daadwerkelijk verzend.

Gerelateerd nieuws  Roadtrippen door Europa

Beloon terugkerende klanten met kortingen

Steeds meer bedrijven belonen terugkerende klanten met kortingen, of eerdere toegang tot algemene kortingen. Het Loyalty and Rewards programma van Odoo regelt dit gehele proces geautomatiseerd. Hierdoor worden je klanten nog meer betrokken bij je bedrijf en worden periodieke klanten getriggerd om regelmatiger gebruik te maken van jouw winkel.

Bewaar documenten op een centrale plek

Voor welk bedrijf met regelmaat op zoek is naar verloren USB-sticks of rondslingerende documenten is de documenten oplossing van Odoo de perfecte implementatie. Hierdoor zorg je ervoor dat al je bestanden centraal beheerd wordt. Bepaal zelf wie wel of geen toegang heeft en ben verzekerd van periodieke back-ups. Deze implementatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf geordend wordt en wellicht zelfs helemaal papierloos.

Houd op orde hoeveel uur er gewerkt wordt

Het strak bijhouden van effectief bestede uren kan een hoop geld schelen. Zo heeft het invloed op de facturering van freelancers, maar kan hierdoor ook een vinger aan de pols gehouden worden met betrekking tot de efficiëntie van vaste medewerkers. Verder laat het je direct zien waar verspilling van tijd plaatsvind, waardoor je ook daar verbetering kan boeken.

odoo implementatie

Recent

Je telefoon beschermen met deze 5 tips!

13/09/2023

Een reis naar innerlijke rust en gezondheid

11/09/2023

Rustige maar chique werksfeer creëer je zo

07/09/2023

De vele voordelen van sedum matten

04/09/2023

Waarom jij de beste prostaat vibrator in je collectie moet hebben

31/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten

De impact van thuiswerken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!