Algemene info over het K9 tuig

10/10/2020
|
109
k9 tuig

K9 tuigen, ook wel bekend als Julius-K9 tuigen, zijn wetenschappelijk ontwikkelt met de bedoeling om een zo ergonomisch mogelijk harnas voor honden te maken. Dit hondentuig heeft geen invloed  op de beweeglijkheid van een hond. Alleen als de lijn strak staat, dan gaat de hond langzamer lopen. Dit zorgt er wel weer voor dat een K9 tuig ideaal is voor het tegenhouden van je hond in een stressvolle en drukke situatie/ omgeving.

Dit soort hondentuig is vaak goed opgevuld en comfortabel, vooral in de koudere maanden van het jaar. Hoewel het van licht gaas is gemaakt, is het ook mogelijk om het in de zomermaanden te gebruiken. Daar het stof goed door ventileert, zorgt het ervoor dat je hond zich altijd comfortabel voelt tijdens het dragen ervan. Hoe goed dit functioneert heeft natuurlijk ook te maken hoe dik/ dun de vacht van de hond is.

Voor- en nadelen van K9 tuigen

Er zijn bijna alleen maar voordelen voor uw hond bij het dragen van een K9 tuig in vergelijking met andere typen hondentuigen.  Zo is het tuig makkelijk aan te doen en zijn vrijwel alle compartimenten van een hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Stevigheid/ robuustheid zijn twee van de belangrijkste kenmerken. Daardoor is het haast onmogelijk dat het tuig zomaar los komt te zitten. Het enige nadeel dat uw hond zou kunnen ondervinden is een gesp die door de oksellijn loopt. Verder is het vaak mogelijk om uw K9 tuig te personaliseren met een eigen tekst erop. Zo kunt u makkelijk uw hond onderscheiden. Ook zit er meestal een handvat bovenaan het tuig verbonden.

Gerelateerd nieuws  Zo vind jij de bruidsjurk van je dromen

Denk er wel bij na dat een K9 tuig niet mee kan groeien met de groei van uw hond. U zult daarom goed op moeten letten wanneer uw hond te groot is geworden voor het harnas, daar dit voor slechte comfort kan zorgen. De meeste honden hebben echter geen last bij het dragen van een K9 tuig.

k9 tuig

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!