Tips voor een snelle verhuizing

09/04/2021
|
113
Verhuisbedrijf Alkmaar

Het liefst wil je natuurlijk met een knip in je vingers in je nieuwe woning zitten met al je meubels. Helaas is het niet zo makkelijk en moet je er toch iets meer tijd in stoppen. Omdat je geen hele week vakantie wilt opnemen om te verhuizen is het slim om op zoek te gaan naar manieren om zo snel mogelijk te verhuizen. Er zijn talloze tips en tricks die verhuizingen geruisloos kunnen laten verlopen. In deze blog vind je een paar tips die je verhuizing eens tuk sneller voorbij zouden kunnen laten gaan.

 

Niet goed inpakken van je spullen

Het hergebruiken van oude verhuisdozen is zeker een optie, als ze nog van goede kwaliteit zijn. Vaak zijn oude verhuisdozen een beetje versleten en hebben al lichte scheurtjes in het karton. Tijdens een verhuizing is er echt niets vervelender dan het kapotscheuren van een doos. Al je spullen liggen op straat, je bent tijd kwijt met het opnieuw inpakken en voor je humeur is het ook niet bepaald goed. Let erop dat je niet alleen maar zware spullen in één doos doet zoals al het servies, dit is veel te zwaar waardoor ook nieuwe dozen makkelijk kapotscheuren. Verdeel spullen gebaseerd op gewicht en verstevig de dozen waar nodig met tape of touw.

Gerelateerd nieuws  Hoe ziet werken bij een bank eruit?

 

Verhuisbedrijf Alkmaar inschakelen voor hulp

Als je zo snel mogelijk wilt verhuizen is het een slim idee om een verhuisbedrijf in te schakelen. Professionele verhuizers doen vaker dan jij verhuizen waardoor ze wel routinematig te werk kunnen gaan. Je zult verbaast zijn over met welke snelheid verhuizers een huis leeg hebben gehaald en alle spullen verplaatsen naar het nieuwe huis. Verhuisbedrijf Alkmaar is zo’n bedrijf met jaren ervaring.

 

Niet labelen van de verhuisdozen

Een fout die vaak gemaakt wordt is het inpakken van dozen en er vervolgens geen label op plakken. Mensen die je helpen kunnen bijvoorbeeld alle dozen al voor je in de desbetreffende ruimte plaatsen, wat het uitpakken weer een stuk makkelijker maakt. Vergeet ook vooral niet te labelen of er breekbare spullen in dozen zitten. Bespaar jezelf veel tijd en verhuis-frustraties en schakel de hulp van verhuisbedrijf Alkmaar in.

Recent

Succesvol outplacementtraject? Let hierop

28/11/2023

De beste beautytips op een rijtje

22/11/2023

De magie van verlichting in de woonkamer

16/11/2023

De 5 leukste drank cadeaus voor de feestdagen

16/11/2023

Het nieuwe gezicht van bedrijfsafval ophalen: een sprong naar duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Geen kalkaanslag meer in leidingen en kranen: het belang van waterontharders

|
Algemeen, Diensten

Hoe voer je een zoekwoorden onderzoek uit? 5 Handige tips

|
Algemeen, Diensten

Doelgroep Overijssel versus het Westen op social media

|
Algemeen, Diensten

5 manieren waarop je noppenfolie kunt gebruiken

|
Diensten
© Copyright Crinnkle Webdesign 2023
hello world!