De meest belangrijke studiebenodigdheden

25/04/2022
|
261
microsoft office Amsterdam

Bent u net klaar met de middelbare school en van plan om binnenkort te gaan studeren? Dan zijn erg nog steeds veel dingen die u moet regelen. Het maakt niet uit welk soort onderwijs u volgt, voor zowel het MBO als de universiteit zijn er diverse benodigdheden die u niet kunt missen. Wilt u goed voorbereid zijn op uw toekomst? Lees dan de onderstaande studiebenodigdheden die u echt niet kunt missen.

Laptop

Op veel hogescholen en universiteiten kunt u echt niet meer zonder laptop. Het wordt ook sowieso van u verwacht dat u er zelf een heeft en ook vaak bij u heeft. Hierom is het slim om toch te investeren in een laptop van hoge kwaliteit zodat u lang van deze kunt genieten. Een MacBook is bijvoorbeeld erg mooi, maar gaat volgens onderzoek niet erg lang mee en de meeste universiteiten gebruiken toch liever laptops van Microsoft. Verder kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een laptop met touchscreen aan te schaffen wanneer u dit handig vindt. Ten slot is het van groot belang dat u een laptop kiest die niet te zwaar is aangezien u deze veel mee zult moeten schouwen.

Gerelateerd nieuws  Zuiniger met je spullen zijn

Office 365

Het aanschaffen van office 365 is ook nodig bij de meeste universiteiten als u wilt werken met Word of PowerPoint. Veel universiteiten bieden dit gratis aan, maar de beveiliging die nodig is vaak niet. Wanneer uw laptop gehackt is en u geen beveiliging heeft is al uw schoolwerk misschien wel weg. Hierom is het slim om office 365 beveiliging aan te schaffen. Zo is een bedrijf van Microsoft office in Amsterdam gespecialiseerd in de beveiliging van uw bestanden en hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Microsoft office Amsterdam

Studieplan

Zorg dat u een redelijk en haalbaar studieplan voor uzelf opstelt wanneer u begint met studeren. Veel studenten maken de fout door zich hier totaal niet op voor te bereiden en worden zo overweldigt door al het studiewerk wat op hun valt. Realiseer u dat u niet meer op de middelbare school zit en dat er nu veel meer van u verwacht wordt!

Recent

Jezelf herontdekken: een aantal tips

17/06/2024

De juiste reclame voor meer conversie

12/06/2024

Géén goede marketing: anti-marketing

07/06/2024

Tips om alcoholgebruik te verminderen

06/06/2024

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

05/06/2024

Meer in deze categorie

Hoeveel kun je echt besparen met een warmtepomp?

|
Financieel, Wonen

Navigeren naar de juiste zorg dekking: een gids voor jongeren

|
Financieel

De rol van preventieve zorg in zorgverzekeringen

|
Financieel, Gezondheid

De waarde van klantloyaliteit voor elk bedrijf

|
Financieel
© Copyright Crinnkle Webdesign 2024
hello world!